2012-09-27 07:03:02
Φωτογραφία για Formula 1 - Λάουντα: «Πρωταθλητής ο Αλόνσο»
Την άποψή του πως ο Φερνάντο Αλόνσο είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 εξέφρασε ο Νίκι Λάουντα.

Ο τρεις φορές παγκόσμιο Πρωταθλητής, σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της F1 μίλησε για τη φετινή… μάχη όπου επτά «πιλότοι» διεκδικούν το… στέμμα, με τον Αυστριακό να δίνει ψήφο… εμπιστοσύνης στον Ισπανό οδηγό της Ferrari.

«Ο Φερνάντο Αλόνσο θα είναι ο πρωταθλητής φέτος, γιατί κάνει όλες τις σωστές κινήσεις. Είναι γρήγορος και φτάνει με το αυτοκίνητό του στην γραμμή του τερματισμού. Είναι επιθετικός όποτε χρειάζεται. Είναι ο κ. Σωστός, αυτή τη στιγμή», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκι Λάουντα.

Ερωτηθείς για το αν μπορεί ο Ισπανός «πιλότος» να συγκριθεί με κάποιον άλλο μεγάλο οδηγό της Formula 1, απάντησε: «Αυτό είναι αδύνατο. Κάθε μεγάλος οδηγός είναι εξαιρετικός για την εποχή του».

Τέλος, για τη… μάχη του πρωταθλήματος, απάντησε: «Θεωρητικά και μαθηματικά όλοι έχουν ελπίδες. Αλλά η μεγάλη ερώτηση είναι πότε ο Φερνάντο Αλόνσο θα σταματήσει να αγωνίζεται (γέλια). Αν γίνει αυτό, τότε οι υπόλοιποι θα έχουν την ευκαιρία να τον… πιάσουν. Αλλά γιατί να σταματήσει; Εγώ θεωρώ πως θα συνεχίσει να οδηγεί την… κούρσα της βαθμολογίας και σιγά σιγά όλοι αυτοί που θεωρούν πως μπορούν να τον πιάσουν θα μειωθούν δραματικά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ