2012-09-27 01:50:09
Φωτογραφία για ΤΖΙΜΠΟΥΡ : ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αποφασισμένος για ακόμη καλύτερες επιδόσεις σκοραρίσματος εμφανίζεται ο Ράφικ Τζιμπούρ, με αφορμή το πολύ καλό ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Super League.

Ο «τρομοκράτης», ο οποίος με τα έξι γκολ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Super League έχει ξεχωρίσει με διαφορά από τους διώκτες του στον πίνακα των σκόρερ, πραγματοποιώτας το καλύτερο ξεκίνημά του από την ημέρα που ήρθε στην Ελλάδα, δήλωσε αποφασισμένςο για νέες επιτυχίες, τόοσ στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο ακι στο Champions League.

«Είναι μία πάρα πολύ καλή αρχή για αυτήν τη χρονιά. Δούλεψα πάρα πολύ για αυτό το αποτέλεσμα και εύχομαι να πάω ακόμη καλύτερα στη συνέχεια», τόνισε αρχικά ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε για το ματς με τη Σάλκε: 

 «Πιστεύω ότι με τη Σάλκε δεν δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο, για να είμαι ειλικρινής.


Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και δεν επιτρέπεται να χάσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Κάνουμε ακόμη αρκετά λάθη και έχουμε πολλά να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας. Χρειαζόμαστε λίγη υπομονή ακόμη, για να φτάσουμε στο 100%.

Εύχομαι να μπορέσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση στο Champions League, να συνεχίσουμε την καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να κάνουμε και κάτι καλό στο Κύπελλο».

Αναφερόμενος στα προσεχή παιχνίδια με Ατρόμητο και Άρσεναλ τόνισε:

«Για εμάς το πιο σημαντικό είναι να μπορέσουμε να επανέρθουμε και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι που έρχεται (με Ατρόμητο). Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έχει συγκεκριμένο τρόπο συγκέντρωσης. Αυτό είναι κάτι που ποτέ δεν πρέπει να το ξεχνάμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ