2012-09-26 23:02:50
Φωτογραφία για Tip για υπέροχα γατίσια μάτια
Το eyeliner είναι αναμφισβήτητα ένα όπλο ομορφιάς που μπορεί να απογειώσει το μακιγιάζ σας και να σας κάνει να δείχνετε υπέροχη, χωρίς ουσιαστικά να έχετε βαφτεί πολύ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του δίνοντας ένα εκπληκτικό nude ύφος στα μάτια σας ή και σε συνδυασμό με σκιές σε όλα τα χρώματα. Παλαιότερα σας έχουμε δείξει τον σωστό τρόπο εφαρμογής του eyeliner, tips ανάλογα με το στυλ που θέλετε να κάνετε και βέβαια πως να το φτιάξετε μόνες σας, αλλά σήμερα θα μιλήσουμε για ένα μικρό μυστικό που θα σας βοηθήσει να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Πρόκειται για μια πολύ απλή συμβουλή, η οποία βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνο για την καλύτερη εφαρμογή της σκιάς, δίνοντας της μια εντυπωσιακή γωνία στα μάτια σας που θα κλέψει της εντυπώσεις.

Αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα κομμάτι σελοτέιπ. Το βάζετε στο μάτι σας, όπως θα δείτε στην παρακάτω εικόνα, κι έτσι το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σας είναι υπέροχο, χωρίς να σας ξεφεύγει τριγύρω.

Προσοχή: Καλό θα ήταν να αποφύγετε την εφαρμογή make up ή concealer πριν βάλετε την ταινία, διότι αφαιρώντας την θα βγάλετε και αυτό.

 http://www.beautetinkyriaki.gr
  
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ