2012-09-26 22:43:04
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ... ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟ «Gomelsky Cup»!
Μετά το επιβεβλημένο ρεπό, αφού η κόπωση από τα συνεχόμενα δυνατά φιλικά και τα ταξίδια ήταν εμφανής, οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης επέστρεψαν στο ΣΕΦ, όπου το πρόγραμμα της Τετάρτης περιείχε διπλή προπόνηση.

Οι ερυθρόλευκοι, αναλώθηκαν σε τακτική και κάποιες επισημάνσεις του προπονητή τους, Γιώργου Μπαρτζώκα, ωστόσο έκαναν και κάποιες αερόβιες ασκήσεις.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά χωρίς απρόοπτα, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στη διάθεσή του μόνο τον Έισι Λο, ο οποίος βρίσκεται εκτός εξαιτίας της θλάσης που υπέστη στο πόδι, πριν την αναχώρηση της ομάδας για τα φιλικά της Ιταλίας.

Ο Λο, δεν θα ακολουθήσει φυσικά το σκληρό και δυνατό πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Αισθάνεται μεν καλύτερα, συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα θεραπείας και ενδυνάμωσης, ωστόσο θα ενσωματωθεί σιγά-σιγά και σε χαλαρούς ρυθμούς, με την επιστροφή της ομάδας από τη Μόσχα για το «Γκομέλσκι Καπ», στις αρχές του ερχόμενου μήνα Οι πρωταθλητές θα συνεχίσουν κανονικά και την Πέμπτη την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους και την Παρασκευή (13:00) θα αναχωρήσουν για τη Μόσχα, καθώς το Σαββατοκύριακο θα πάρουν μέρος στο «Γκομέλσκι Καπ».

Πιο συγκεκριμένα, στις 29/9 θα αντιμετωπίσουν την Λοκομοτίβ Κούμπαν (16:00) και στις 30/9 ανάλογα με τα αποτελέσματα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή τη Ζαλγκίρις Κάουνας (16:00 το πρώτο και 19:00 ο τελικός).

Το τουρνουά θα καλυφθεί και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Nova.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ