2012-09-26 22:16:52
Φωτογραφία για ΠΟΛΥΤΙΜΟ 0-0 ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΡΣΕΪΓ!
Πολύτιμη εκτός έδρας ισοπαλία με λευκό σκορ (0-0) από την Μαρσέιγ απέσπασε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού για τη τρίτη αγωνιστική του «NextGen Series», η οποία έφερε παράλληλα τους παίκτες του Μπερντ Στορκ στην κορυφή του ομίλου με τέσσερις βαθμούς!

Η εκτός έδρας ισοπαλία που πήραν οι Νέοι του Θρύλου μοιάζει με ...νίκη και φέρνει τους ερυθρόλευκους να ισοβαθμεί με την ομάδα της Μασσαλίας μετά την τρίτη αγωνιστική του «NextGen Series».

Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού έγιναν η πρώτη ομάδα του ομίλου που αποσπά εκτός έδρας βαθμό, κάτι που ίσως παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια που θα επιχειρήσουν οι ερυθρόλευκοι για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά, με τον Ολυμπιακό να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα και στο 39' να χάνει τη σημαντικότερη ευκαιρία του να πάρει την νίκη, αφού μετά από σέντρα του Λυκογιάννη, ο Ιωαννίδης παραλίγο να σκοράρει.

ΜΑΡΣΕΙΓ: Φαμπρί, Σαρλ, Πομιέ, Αντονιάν, Αζουνί, Μεντί, Ζομπεγιό, Σαντιάγκο (29' Ρολάντ), Ανανί, Ομρανί, Λοϊακονό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (67' Πασαλίδης),Βουτσιώτης, Ρίξπουν (55' Σούκιας), Ιωαννίδης, Λύρας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ