2012-09-26 20:39:21
Φωτογραφία για Χημικός Οζέλ: Ονειρεύεται Νέα Κένυα για την Ηγεσία του PKK
Επιχείρηση ανόρθωσης του ηθικού της τουρκικής κοινής γνώμης σε πλήρη εξέλιξη μετά και την νέα επιτυχία του Τουρκικού στρατού στη πόλη Nτέρσιμ(Tunceli). Το επίσημο οργανο προπάγανδας του Τουρκικού Κράτους TRT-ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ αναφέρει: Σε ευρεία φάσμα επιχειρήσεων προχωρουν οι δυνάμεις ασφαλείας κατά της διαμελιστικής "τρομοκρατικής" οργάνωσης. Οι βαριές απώλειες της "τρομοκρατικής" οργάνωσης τους ωθεί να αποτραβηχτούν στα βόρεια του Ιράκ. Οι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας αποκόπτουν κάθε οδό περάσματος των" τρομοκρατών" και οι βόμβες πέφτουν βροχή σε κάθε σημείο που διαπιστώνονται οι τρομοκράτες υπό των μη επανδρωμένων αεροπλάνων.

Τα μέλη της "τρομοκρατικής" οργάνωσης στην φυγή τους προσπαθούν να κρυφθούν στα χωριά και αναγκάζουν τους χωρικούς να γίνουν οδηγοί τους για να βγουν από τον κλοιό των δυνάμεων ασφαλείας και να περάσουν την μεθόριο. Οι χωρικοί ενοχλημένοι από την παρουσία των "τρομοκρατών" ειδοποιούν τις δυνάμεις ασφαλείας.


Ο Τούρκος Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Χημικός Νετζντέτ Οζέλ δήλωσε σήμερα πως ο τουρκικός στρατός έχει εντείνει τις προσπάθειες του για την εξουδετέρωση της ηγετικής ομάδας του PKK αλλά αυτή προστατεύεται και φυλάσσεται καλά και αλλάζει συνέχεια θέσεις.Ανέφερε επίσης πως οι επιχειρήσεις κατά της Ενωσης Κουρδικών Κοινοτήτων (KCK) είναι "ζωτικής σημασίας" για τον αγώνα της Τουρκίας κατά του PKK,.Αναφορικά με την αύξηση του αριθμού των επιθέσεων του ΡΚΚ τους τελευταίους μήνες, δήλωσε ότι 110 Τουρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου και 24ης Σεπτεμβρίου, και πρόσθεσε ότι 427 αντάρτες του ΡΚΚ σκοτώθηκαν στο ιδιο χρονικό διάστημα ..
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ