2012-09-26 18:16:15
Φωτογραφία για ''Πόρτα'' του Βαλβέρδε στην Ομόνοια
Το κόλπο γκρόσο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε προσπάθησε -ανεπιτυχώς- να κάνει η Ομόνοια! Διαβάστε με ποια πρόταση πλησίασε τον Βάσκο τεχνικό.

Στην Αθήνα το τελευταίο διήμερο ο αντιπρόεδρος της Ομόνοιας, Στέλιος Μυλωνάς, δεν είχε συναντήσεις μόνο με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Τόνι Σαβέφσκι.Συνάντησε επί αθηναϊκού εδάφους και τον Ερνέστο Βαλβέρδε!

Η προσπάθεια των "πράσινων" ήταν εξ αρχής δύσκολη, αν λάβουμε υπόψη το υψηλό κασέ του Ισπανού τεχνικού αλλά και το οικογενειακό πρόβλημα που τον ανάγκασε να φύγει από την Ελλάδα για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το "κονέ" έγινε μέσω του Κάσερες, αφού ο γυμναστής της Ομόνοιας έχει εργαστεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Μάλιστα στη δεύτερη θητεία του Ισπανού τεχνικού στον Ολυμπιακού, ο Κάσερες έφυγε από τους "πράσινους" για να συνεργαστεί ξανά με τον Βαλβέρδε.

Η Ομόνοια δεν μπορούσε ασφαλώς να προσφέρει στον Ισπανό τεχνικό το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που είχε στον Ολυμπιακό και προσπάθησε να τον δελεάσει με ένα "ανοιχτό" συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, χωρίς τους περιορισμούς που ο Βαλβέρδε θα είχε σε άλλες ομάδες, ένα "ανοιχτό" συμβόλαιο που να του επιτρέπει π.χ. να επιστρέψει ανά πάσα στιγμή στην πατρίδα του αν το επέβαλε αυτό το οικογενειακό του πρόβλημα.

Η διοίκηση των Κυπελλούχων Kύπρου έκανε την υπέρβαση, προσφέροντάς του σχεδόν 35.000 ευρώ μηνιαίως, αλλά ο Βαλβέρδε απέρριψε ευγενικά την πρόταση της Ομόνοιας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ