2012-09-25 16:49:10
Φωτογραφία για Μέχρι και το ΚΚΕ έβγαλε ανακοίνωση στήριξης στο troll που χλεύαζε την θρησκεία και τον νεκρό μοναχό  Γέροντα Παϊσιο..ΕΙΚΟΝΑ που αποδεικνύει την ενοχή του σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία.
Δείτε τι προβλέπει ο νόμος Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι ο συγκεκριμένος δεν ήταν μόνο υβριστής νεκρού,αλλά και των Θείων..Μάλλον βιάστηκαν να βγάλουν τις ανακοινώσεις τους οι αριστεροί..Ο συγκεκριμένος δεν προκαλούσε μόνο κατά του Γέροντα Παϊσιου,αλλά και κατά της θρησκείας..

Συνεχώς ειρωνευόταν και χλεύαζε την θρησκεία εκατομμυρίων ανθρώπων,ταυτόχρονα με την εξύβριση του νεκρού μοναχού.

Για όποιον έχει αμφιβολία,ας κάνει τον κόπο να κοιτάξει την εικόνα που είχε για προφίλ...και πως εμφανίζει τον Χριστό και την Παναγία..Είναι ένα δείγμα από την "δουλειά" του..

 Και τα δύο είναι ποινικά κολάσιμα και επιφέρουν έως και 2 χρόνια φυλάκιση.

Το ότι κατέβασε την σελίδα το F/B από τα χιλιάδες μηνύματα αγανακτισμένων πιστών (που ούτε έκαναν διαδήλωση,ούτε έσπασαν βιτρίνες και αυτοκίνητα) κατά της σελίδας δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσει όποιος έχει επισκεφθεί την σελίδα τι έγραφε αυτός ο ψυχασθενής,που ξαφνικά μας τον βάφτισαν τα αριστερά κόμματα ως χιουμορίστα..΄Έλεος πια.


Ας δούμε τώρα και τι ακριβώς προβλέπει ο νόμος...σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Σύμφωνα με το νόμο (Ποινικό Κώδικα): Άρθρο 198:

ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

 1. Με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιονδήποτε τρόπο το Θεό.

 «2. Όποιος, εκτός από την περίπτωση της παραγράφου 1, εκδηλώνει δημόσια με βλασφημία έλλειψη σεβασμού προς τα θεία, τιμωρείται με κράτηση έως έξι (6) μήνες ή με πρόστιμο έως τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ.»

 Άρθρο 199: ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΚΑΘΥΒΡΙΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.

 Άρθρο 200: ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ, ΤΕΛΕΣΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

 1. Όποιος κακόβουλα προσπαθεί να εμποδίσει ή με πρόθεση διαταράσσει μιαν ανεκτή κατά το πολίτευμα θρησκευτική συνάθροιση για λατρεία ή τελετή, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών. 2. Με την ίδια ποινή τιμωρείται όποιος μέσα σε εκκλησία ή σε τόπο ορισμένο για θρησκευτική συνάθροιση ανεκτή κατά το πολίτευμα, ενεργεί υβριστικά ανάρμοστες πράξεις.

 Άρθρο 201: ΠΕΡΙΫΒΡΙΣΗ ΝΕΚΡΟΥ, ΤΕΛΕΣΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΡΜΟΣΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ Όποιος αφαιρεί αυθαίρετα* νεκρό ή μέλη του ή την τέφρα του, από εκείνους που έχουν δικαίωμα να τα φυλάξουν ή ενεργεί πράξεις υβριστικά ανάρμοστες σχετικές με αυτά ή με τάφο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.  

Δείτε τώρα και την ανακοίνωση του ΚΚΕ...(που είχε εξαφανιστεί κι αυτό την Κυριακή μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ και την ΔΗΜΑΡ..

 "Το ΚΚΕ δεν συμφωνεί με την προσβολή των θρησκευτικών πεποιθήσεων. Ωστόσο είναι απαράδεκτο, αντιδραστικό και σκοταδιστικό φαινόμενο η δίωξη της σάτιρας, πόσο μάλλον όταν στηλιτεύει τη θρησκοληψία, το διαδομένο φαινόμενο εκμετάλλευσης της πίστης και την εξαπάτηση των θρησκευόμενων. Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ προσθέτοντας ότι η σύλληψη του 27χρονου χρήστη του Facebook πρέπει να καταδικαστεί από τη νεολαία και το λαό. «Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη γι' αυτή την τρομοκρατική δίωξη που πρέπει να σταματήσει αμέσως», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΚΕ"...........................................................
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ