2012-09-25 15:30:21
Φωτογραφία για ΣΠΑΝΟΣ : ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ
Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, βρέθηκε στο στούντιο του "Sentra 103,3" και απάντησε σε όλα, ενώ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στην υπόθεση με τα «στημένα», στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος, αλλά και στον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.

«Αν ήξερα τι θα γίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν θα πήγαινα στο γήπεδο, είμαστε και εμείς αήττητοι, όπως και ο Ολυμπιακός και για να μας κερδίσει ομάδα μέσα στο Περιστέρι, πρέπει να φτύσει αίμα», είπε χαρακτηριστικά ο Σπανός, όταν του ζητήθηκε να κάνει προγνωστικά για το σαββατιάτικο (29/9) ματς με τον Ολυμπιακό.

«Για τα ελληνικά δεδομένα, έχει δυο ενδεκάδες ο Ολυμπιακός, έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι και το Σάββατο θα τα δώσουμε όλα», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, ο οποίος επί της παρούσης ηγείται μίας ομάδας που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Αποσπάσματα των δηλώσεων του κ. Σπανού:


Για το αν η ομάδα έχει υψηλούς στόχους: «Κάτω η μπάλα, εμείς δουλεύουμε και πηγαίνουμε βήμα-βήμα, πρέπει να μιλάμε λίγο και να δουλεύουμε πολύ», είπε το αφεντικό του Ατρόμητου και πρόσθεσε: «Σίγουρα έχουμε θέσει τους στόχους στην αρχή της σεζόν, θέλουμε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα δείχνει δυνατότητες για να πετύχει τους στόχους της».

Κεφάλαιο Μήτρογλου, μεταγραφές και επιθετικός: «Ο Μήτρογλου είναι ο κορυφαίος Ελληνας επιθετικός, δύσκολο να καλύψεις το κενό του. Πιστεύω στον Κούτσι πολύ για αυτό ήρθε στην ομάδα. Θα μας βοηθήσει και θα πετύχει γκολ. Προσπαθούμε να σκοράρουμε με ομαδική δουλειά. Τους στόχους τους, πάντως, είμαι της άποψης πως τους δίνει η άμυνα Η ομάδα διαθέτει Καραμάνο και Καραγκούνη είναι παίκτες με μέλλον και προοπτική. Σαν έτοιμο πήραμε τον Κούτσι. Είναι και θέμα προσαρμογής το γκολ.Είναι πρόωρο να μιλήσουμε για την ενίσχυση του Γενάρη. Η ομάδα τώρα αξιολογείται. Απόλυτα αρμόδιος είναι ο προπονητής. Θα έχουμε πλήρη εικόνα της ομάδας στο τέλος του α' γύρου».

Για τους δανεικούς και την επίθεση από Παναθηναϊκό το καλοκαίρι περί των δανεισμών από Ολυμπιακό: «Τους δανεικούς τους πληρώνει ο Ατρόμητος. Πάμε σε δανεισμό μόνο αν πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Ενιωσα προσβεβλημένος από την επίθεση του Παναθηναϊκού για τους δανεικούς. Ηταν άστοχη η δήλωση. Εχω πάρει και έχει δώσει παίκτες στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε να κτυπήσει τον Ατρόμητο, αλλά τον Ολυμπιακό μέσω της ομάδας μου».

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σκόνδρα: «Ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Σκόνδρα, όμως δεν προέκυψε συμφωνία στο οικονομικό».

Για το αν θα παίξει ο Σουμπίνιο με Ολυμπιακό: «Ο Σουμπίνιο θα παίξει με Ολυμπιακό. Όπως έγινε με τους Τάτο και Μήτρογλου στον τελικό του Κυπέλλου».

Για τις σχέσεις του με τους υπόλοιπους της Superleague: «Καλές οι σχέσεις μου με Μαρινάκη, όπως με όλους τους πρόεδρους. Μ' αρέσει να με σέβονται και να τους σέβομαι…».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Αν ήξερα τι θα γίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν θα πήγαινα στο γήπεδο, είμαστε και εμείς αήττητοι, όπως και ο Ολυμπιακός και για να μας κερδίσει ομάδα μέσα στο Περιστέρι, πρέπει να φτύσει αίμα. Για τα ελληνικά δεδομένα, έχει δυο ενδεκάδες ο Ολυμπιακός, έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι και το Σάββατο θα τα δώσουμε όλα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ