2012-09-25 15:10:15
Φωτογραφία για ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ : ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ
Στην άμυνα και στα παρακλάδια αυτής, εστίασε ο Δημήτρης Μαυροειδής, μιλώντας στον «Γαύρο», όπου ο διεθνής σέντερ ανέφερε αρχικά για το ματς με την Μακάμπι πως... «μία ήττα αυτή την περίοδο εμφανίζει τις αδυναμίες που έχεις, οι οποίες μπορεί να κρύβονται από μία νίκη στα φιλικά προετοιμασίας» για να συμπληρώσει στη συνέχεια «το γεγονός ότι χάσαμε από τη Μακάμπι έδειξε ότι χρειαζόμαστε δουλειά και σε άμυνα και σε επίθεση.

Σίγουρα μας βγήκε και κάποια κούραση στο φιλικό και δεν βγάλαμε την απαραίτητη ενέργεια που βγάζαμε στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Έχουμε κάποιες λεπτομέρειες στην άμυνα που πρέπει να διορθωθούν και αυτό θα συμβεί μέσα από τη σκληρή προπόνηση και τη δουλειά».

Ο Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε στη συνέχεια πως... «πρέπει να μάθουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο κόουτς στο αμυντικό κομμάτι, γιατί στην επίθεση είναι δεδομένο το ταλέντο που έχουν όλοι οι παίκτες αφού μπορούν εύκολα να σκοράρουν. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο τους αυτοματισμούς στην άμυνα γιατί από αυτή θα πάρουμε τις νίκες στα σημαντικά παιχνίδια και από την άμυνα θα καταφέρουμε να γυρίσουμε τα ματς που δεν θα πηγαίνουν καλά για μας».


Σε ερώτηση για τα πολλά χαμένα ριμπάουντ σε όλο το τουρνουά, ο Έλληνας σέντερ ανέφερε... «το ριμπάουντ αποτελεί κι αυτό κομμάτι της άμυνας. Κάποιες φορές μέσα στο παρκέ γίνονται αλλαγές στα μαρκαρίσματα και θα πρέπει τα μπλοκ άουτ να είναι πιο επιθετικά, να μην αφήνουμε τον αντίπαλο να πηγαίνει καν στο ριμπάουντ. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό το κομμάτι, γιατί το ριμπάουντ είναι το τελευταίο στάδιο της άμυνας και σίγουρα βοηθάει την καλή λειτουργία της ομάδας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ