2012-09-25 13:11:36
Φωτογραφία για Μαντέψτε ποιον κατήγγειλε ο Θάνος Πλεύρης ότι διοργάνωσε την επεισοδιακή συγκέντρωση των φανατικών ισλαμιστών στο κέντρο ςτης Αθήνας.
Απο πακιστανός σήμερα το έπαιζε "κινέζος" στο πρωϊνό του ΑΝΤ1... Χωρίς να πάρει σχετική άδεια από την αστυνομία όπως καταλάβαμε από την συνομιλία που είχαν οι βουλευτές μαζί του έκανε συγκέντρωση Ο λόγος που δεν παραδέχθηκε ότι αυτός κρύβεται πίσω από την συγκέντρωση (αυτό άφησε να εννοηθεί ο Θάνος Πλέυρης) είναι γιατί τώρα θα πρέπει υποστεί τις ποινικές ευθύνες (επεισόδια,καταστροφές) και για αυτό υπέγραψε το χαρτί που έστειλαν στην αστυνομία οι μουσουλμάνοι με άλλο όνομα.Δλδ ήξερε ότι θα γίνουν επεισόδια.

Σύσωμο το πάνελ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ καταδίκασαν τα επεισόδια και όλοι ανέφεραν χαρακτηριστικά,ότι η Ελλάδα έχει Σύνταγμα και όσοι μένουν εδώ θα πρέπει να το σέβονται.Εννοώντας πως η Ελλάδα έχει ανεξιθρησκεία και  υπάρχει η δυνατότητα της ελευθερίας του λόγου.

Ο Θάνος Πλεύρης ενημέρωσε και τον Τζαβέντ Ασλάμ (που τον κατηγόρησε και ως υπεύθυνο για την συγκέντρωση που είχε ως στόχο την Αμερικανκή Πρεσβεία) αλλά και τον Ελνταγούρ (προέδρο των μουσουλμάνων) ότι η θέση της ΝΔ είναι να επναπροωθήσει όσους παράνομους μετανάστες βρίσκονται στην Ελλάδα.Και τους ισλαμιστές αλλά και τους χριστιανούς."Δεν θα κάνουμε την Ευρώπη Μέση Ανατολή και τα φαινόμενα να μπουκάραν στις πρεσβείες και να σκοτώνουν ανθρώπους οι φανατικοί ισλαμιστές δεν θα το δούμε στην Ελλάδα του 2012¨
.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το σύνθημα "Ανακατάληψη των πόλεων" δεν είναι ρατσιστικό και κακώς ο κος Ελνταγούρ χαρακτήρισε τον κο Σαμαρά ρατσιστή..το σύνθημα μιλούσε καθαρά για την ασφάλεια των πολιτών από την αυξημένη εγκληματικότητα και την γκετοποίηση. η "Ανακατάληψη των πόλεων" είναι συμβόλαιο με τον λαό .....

που το συνυπέγραψε όταν ψήφισε την ΝΔ για να κυβερνήσει".............................
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ