2012-09-25 12:46:08
Φωτογραφία για «ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ» ΚΑΙ... ΔΩΡΟ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!
Το σλόγκαν της Ακαδημίας Κολύμβησης έγινε και μαθητικό πρόγραμμα.

Ένα δώρο ( πρόγραμμα μαθημάτων) που ταιριάζει με την έναρξη της σχολικής περιόδου κάνουν οι υπεύθυνοι του τμήματος κολύμβησης σε μαθητές των σχολείων, σε νέες και παλιές εγγραφές, αλλά και στα παιδιά της πρωταγωνιστικής ομάδας.

Πρωτοποριακή αυτή η κίνηση διότι τα παιδιά παίρνουν στα χέρια τους ένα κενό πρόγραμμα με τα χρώματα του Ολυμπιακού ώστε να συμπληρώσουν τα μαθήματα τους. Στο πίσω μέρος του προγράμματος υπάρχουν λεπτομερέστατες πληροφορίες για την Ακαδημία Κολύμβησης.

Ο Διευθυντής της Ακαδημίας Κολύμβησης του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Σπύρος Μπιτσάκης δηλώνει:

«Σκεφτήκαμε να δώσουμε στα παιδιά κάτι το οποίο αυτή την εποχή είναι πολύ χρήσιμο. Θα τα χαροποιήσει γιατί πάντα ένα δώρο από τον Ολυμπιακό είναι χαρά, και παράλληλα θα εξυπηρετήσει και όλους τους γονείς που θέλουν να έχουν πληροφορίες τόσο για το άθλημα της κολύμβησης όσο για τις ακαδημίες μας στα δύο κολυμβητήρια του Πειραιά. Αντίστοιχο πρόγραμμα θα εκδώσουμε και για τις νέες μας ακαδημίες στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ. Το σύνθημα «Βάλε κι εσύ την κολύμβηση στο πρόγραμμά σου» δένει με το πρόγραμμα των μαθημάτων και παράλληλα στηρίζει την επιθυμία όλων μας να βάλουν οι γονείς την κολύμβηση και γενικότερα τον αθλητισμό στη ζωή των παιδιών. Ευχαριστώ θερμά τον ερυθρόλευκο υποστηρικτή των ακαδημιών μας για την σεζόν 2012-2013 (κ. Β.Δράμαλη & κ. Π. Μελισσά)».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ