2012-09-25 04:55:35
Φωτογραφία για Ανανεωμένο το Kia Cerato
Επίσημα η ΚΙΑ παρουσίασε τη νέα γενιά του Cerato, υιοθετώντας και στο νέο compact μοντέλο τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της κορεάτικης φίρμας.

Οι ιθύνοντες της Kia πραγματοποίησαν το παγκόσμιο λανσάρισμα του αυτοκινήτου, που έγινε στην Κορέα, όπου διατίθεται με την ονομασία Κ3, ενώ στην αμερικάνικη αγορά θα συνεχίσει την εμπορική του πορεία ως Forte. Όσον αφορά στα υπόλοιπα μέρη του κόσμου θα έχει την ονομασία που το έχουμε γνωρίσει ως Cerato.

To νέο compact μοντέλο έχει δεχτεί αρκετές νέες σχεδιαστικές πινελιές, υιοθετημένες από τη νέα φιλοσοφία της Κορεάτικης φίρμας, ενώ έχει εξοπλιστεί με αρκετές τεχνολογίες, όπως είναι το parking assistance και τα εμπρός φωτιστικά σώματα με LED.

Οι διαστάσεις της νέας γενιάς Cerato έχουν αυξηθεί αισθητά. Αναλυτικά, το μήκος του είναι 4.560 χλστ., το πλάτος 1.780 χλστ., το ύψος είναι 1.435 χλστ. και το μεταξόνιο φτάνει τα 2.700 χλστ.

Στην κορεάτικη αγορά το νέας γενιάς KIA K3 (Cerato) θα εφοδιάζεται με ένα 1.600άρη κινητήρα 140 ίππων και ροπή 167 Nm, ενώ η μέση κατανάλωση είναι στα 7,1λτ./100χλμ. Ωστόσο, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα ποιους άλλους κινητήρες θα εφοδιάζεται, όταν θα ξεκινήσει η πώλησή του στις αρχές του επόμενου χρόνου. Τέλος, η KIA στοχεύει να πουλήσει 410.000 μονάδες των νέων K3/Forte/Cerato τον πρώτο χρόνο λανσαρίσματος.
Autotriti.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ