2012-09-24 13:14:21
Φωτογραφία για Απάντηση σε κάποιους που δουλεύουν σε γνωστά γραφεία και μας κρίνουν για την θεματολογία μας.
Τα σχόλια που έχουν έρθει σήμερα αποδεικνύουν περίτρανα πως υπάρχουν ακόμα Έλληνες που στηρίζουν αυτή την νεοελληνική σαπίλα που μας έρχεται από την εποχή που κάποιοι έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα.

Δυστυχώς μερικοί νομίζουν πως η Ελλάδα μιας και δεν έχει πλέον χρήματα να θρέψει τους λαθρομετανάστες/τυχοδιώκτες και οι κακοποιοί μπορούν ανενόχλητοι να δέρνουν γέροντες για 10 ευρώ,καλό θα ήταν να γίνουμε ξέφραγκο αμπέλι.Μπάτε σκύλοι αλέστε.

Το σχόλιο το έκοψα γιατί ήταν άθλιο και υβριστικό,όχι μόνο για το site αλλά και για τους αναγνώστες του.

 Αν θέλει κάποιος να κάνει τέτοιου είδους σχόλια να τα κάνει από το facebook για να ξέρουμε και ποιος "μάγκας" και "νταής" είναι.

 Η θεματολογία μας είναι αυτή που γράφει ο τίτλος της σελίδας μας και σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να μπει σε site της αρεσκείας του.Αν κάτι τον τρώει μέσα του και δεν αντέχει να διαβάζει συνέχεια ότι δεν όλα είναι καλά και οι λαθρομετανάστες δεν είναι όλοι καλά παιδιά και εργάτες, μπορεί να κάνει και εδώ σχόλια χωρίς να βρίζει και να απειλεί.


 Όσο για την ερώτηση για το ισλάμ και τους τυχοδιώκτες που "φράκαραν" εδώ λόγω ΔΟΥΒΛΊΝΟ 2,θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα παιδιά που πληρώνει ο Τσίπρας για να κάνουν 30 προφίλ ο καθένας και να περνάνε την προπαγάνδα της Κουμουνδούρου μέσα από σχόλια και ειρωνίες,ότι και το ΙΣΛΆΜ αλλά και οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...είναι υπαρκτή απειλή για το μέλλον της χώρας μας.

Εμείς το έχουμε καταλάβει νωρίς.Εσεις όταν θα το καταλάβετε θα είναι πολύ αργά,πρώτα για εσάς και μετά για τους υπόλοιπους που σας περιτρυγιρίζουν και σας πιστεύουν.

Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί,ότι έχει να κάνει με ρατσιστικά κίνητρα η αγωνία μας,είναι απλά θέμα επιβίωσης.Του τρόπου ζωής,της σκέψης,της ίδιας της Δημοκρατίας αλλά και του πολιτισμού μας.

 ΥΓ.Αν νομίζετε ότι επειδή σας πετάνε ένα ξεροκόμματο τα αφεντικά σας,για να γράφετε όλες αυτές τις μπούρδες και να σας αφήσουμε να διαλύσετε την Ελλάδα.... σας γελάσανε..... --> -->
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ