2012-09-24 12:36:08
Φωτογραφία για «ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ»... ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ!
Ο Ράφικ Τζιμπούρ έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα της Superleague.

Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού φαίνεται πως με την απουσία του Κέβιν Μιραλάς έχει περισσότερους ανοιχτούς χώρους στην επίθεση και φυσικά αναλαμβάνει περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να έχει κάνει το καλύτερό του ξεκίνημα στο ελληνικό πρωτάθλημα εδώ και χρόνια, αφού με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πανθρακικό χθες έφτασε τα 6 στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές!

Η... συγκομιδή αυτή για τον Τζιμπούρ είναι η καλύτερη στην καριέρα του αφού στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές μέχρι σήμερα δεν είχε ξεπεράσει τα δύο γκολ.

Με τα έξι γκολ ο Τζιμπούρ έχει... "τρελάνει" και τις στατιστικές αφού σημειώνει γκολ κάθε 56,6 λεπτά συμμετοχής του, ενώ δεν χρειάζεται παραπάνω από 2,5 προσπάθειες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυαό.

Φέτος ο Αλγερινός επ[ιθετικός έχει βάλει στόχο να περάσει το φράγμα των 25 γκολ σε μία σεζόν, κάτι που έχει καιρό να γίνει στην Ελλάδα.

Ο Τζιμπούρ έχει με τον Ολυμπιακό 25 γκολ και 35 συμμετοχές από την μέρα που φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

Εκτός από το καλό ξεκίνημα έσπασε και ένα ακόμα ρεκόρ: Έβαλε γκολ σε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, καθώς το προηγούμενο που είχε ήταν 3 με την ΑΕΚ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ