2012-09-24 09:30:06
Φωτογραφία για Να παρουσιαστούν παλικάρια...
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στη Λιβαδειά τον Ατρόμητο (20:30, NS1) και έχει ως μονόδρομο τη νίκη μετά τις συνεχόμενες γκέλες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Είναι νωπή ακόμα η ήττα – ντροπή από τη Μάριμπορ στο Europa League και στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να ξεχάσουν την τραγική εμφάνιση της Σλοβενίας με μια νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, έστω και στο ουδέτερο γήπεδο της Βοιωτίας.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει να δει τους παίκτες του στη Λιβαδειά να γίνονται και πάλι παλικάρια και για αυτό δεν έκανε κάποια έκπληξη στην αποστολή της ομάδας καθώς εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κώστας Κατσουράνης και ο ανέτοιμος Πάπε Σο.

Πάντως, ο Πορτογάλος προπονητής θα αλλάξει κατά πολύ την ενδεκάδα που χρησιμοποίησε την Πέμπτη στο Μάριμπορ καθώς δεν θέλει να μείνει και άλλο πίσω στη κούρσα για τον τίτλο της Super League.

O 66χρονος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Πίντο, Μπουμσόνγκ. Δεξί μπακ θα είναι ο Βύντρα και αριστερό ο Σπυρόπουλος.


Τα αμυντικά χαφ θα είναι ο Βιτόλο με τον Μαρίνο, ενώ μπροστά τους θα κινούνται οι Μαυρίας, Φορναρόλι, Σισοκό και στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Τοτσέ.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος του Ντούσαν Μπάγεβιτς θα ξεκινήσει με σύστημα 4-5-1 για να κερδίσει τη μεσαία γραμμή. Ο Ιτάνζ θα υπερασπιστεί την εστία, ενώ την τετράδα της άμυνας από δεξιά προς αριστερά αναμένεται να αποτελέσουν οι Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης. Στο κέντρο, οι Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Σουμπίνιο θα είναι κλειστά στον άξονα, ο Μπέλιτς δεξί χαφ, ο Επστάιν αριστερό και ο Καραμάνος στην κορυφή.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ