2012-09-24 00:04:00
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΚΑΡΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΜΕΓΙΕΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
Ευχαριστημένος αλλά και ανακουφισμένος παρουσιάστηκε στην συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, όπου διευκρίνισε ότι ύστερα από το 4-0 οι παίκτες του έβαλαν στο μυαλό τους τον επόμενο αγώνα.

Ο Ζαρντίμ μίλησε για:

Το τι άλλαξε στον Ολυμπιακό μετά την Σάλκε και νίκησε εύκολα τον Πανθρακικό: Ο αντίπαλος (γέλια). Είναι τελείως διαφορετική η ένταση ανάμεσα στους δύο αγώνες και τις διοργανώσεις. Σήμερα βρίσκαμε πιο πολλά κενά και είχαμε πιο καλή ανάπτυξη στο παιχνίδι μας.

Στο Β' μέρος ίσως η κυκλοφορία να μην ήταν όπως στο Α' μέρος. Από την στιγμή που το σκορ ήταν 4-0 και μετά οι παίκτες είχαν αρχίσει να σκέφτονται τον επόμενο αγώνα.

Τις πολλές αλλαγές που κάνει και το εάν έχει βρει το τελικό σχήμα της ομάδας: Κατά ένα μέρος οφείλεται στο ότι είχαμε τρία ματς σε μία εβδομάδα. Μετά είναι θέμα στρατηγικής. Είναι δύσκολο να κρατάς την ίδια ένταση, τον ίδιο ρυθμό και την ίδια απόδοση με τους ίδιους παίκτες και γι' αυτό χρειάζονται αλλαγές.


Το κατά πόσον έμεινε ευχαριστημένος και το εάν θα διατηρήσει τον ίδιο κορμό: Ξέραμε σήμερα πως αυτό που έπρεπε να γίνει να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Έπρεπε να έχουμε την πρωτοβουλία και να κυριαρχήσουμε γιατί στο Β' μέρος θα είχαμε κούραση.

Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε ότι οι παίκτες που είχαν αγωνιστεί 90' την Τρίτη θα ήταν πιο ξεκούραστοι στο Α' ημίχρονο. Η δομή της ομάδας είναι περίπου ίδια σε όλα τα ματς. Με την Σάλκε έπαιξε ο Νταβίντ και στα Γιάννινα ο Γκρέκο. Πάντα θα υπάρχουν πάντα αλλαγές αλλά η δομή θα είναι πάνω κάτω η ίδια.

Τους γκολκίπερ και τις αλλαγές: Έτσι θα συνεχίσουμε. Αυτή είναι η σκέψη. Ο Ρόι θα είναι στο πρωτάθλημα και ο Μέγιερι θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τον Φετφατζίδη και την χρησιμοποίηση του Μασάντο: Ο Φετφατζίδης είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής που θα πάρει ευκαιρίες. Είναι νέος και χρειάζεται δουλειά. Έχουμε πολλά νέα παιδιά που θέλουν δουλειά. Θα παίρνουν χρόνο για να αποκτήσουν την εμπειρία που χρειάζονται.

Μιλάω για τον Φετφατζίδη, τον Μανωλά, τον Σιόβα και όλα τα νέα παιδιά που πρέπει να αναπτυχθούν. Ο Μασάντο θα παίζει όπου χρειάζεται η ομάδα. Αυτό είναι το πλάνο. Ο Μασάντο όπως και ο Νταβίντ μπορούν να παίξουν σε διάφορες θέσεις. Είτε στο κέντρο είτε στα άκρα.

Τον Ιμπαγάσα: Ο Ιμπαγάσα είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, διότι είναι διαφορετικού στιλ. Είναι από τους πιο σημαντικούς μας ποδοσφαιριστές. Είναι διαφορετικός γιατί έχει άλλη συμπεριφορά από το παιχνίδι.

Δουλεύει πολύ όμως είναι 35 με 36 χρονών και δεν έχει την φυσική κατάσταση για να παίζει συνέχεια. Έτσι πρέπει να τον ξεκουράζουμε. Το ίδιο ισχύει και για τον Μοντέστο που είναι πολύ σημαντικός όμως δεν μπορεί να παίζει 90' στα ματς και πρέπει να παίρνει ανάσες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ