2012-09-23 20:45:42
Φωτογραφία για Τεράστιος σύλλογος ο ΠΑΟΚ
Ο Λόρενς μίλησε στην βρετανική εφημερίδα SUN για την Εθνική Ιρλανδίας, την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ, την Θεσσαλονίκη και την προηγούμενη θητεία του στην Πορτσμουθ.

Ευχήθηκε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Εθνικής Ιρλανδίας να τον παρακολουθεί. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Εθνική Ιρλανδίας: «Ξέρω ότι είμαι πολύ μακριά κι έξω από τα μάτια του (σ.σ.: για τον ομοσπονδιακό Τζιοβάνι Τραπατόνι), αλλά ελπίζω να μην με ξεχάσει. Εξακολουθώ να θέλω να συμμετέχω στην Εθνική κι ελπίζω ότι θα με καλέσει.»

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ:«Υπήρχαν μερικές προσφορές, μίλησα και με άλλους συλλόγους, αλλά οι προσφορές δεν ήταν κάτι συγκλονιστικό. Στη συνέχεια μου τηλεφώνησαν από την Ελλάδα και σκέφτηκα, "γιατί όχι;", αν και δεν ήξερα πολλά για τον σύλλογο που ήρθα. Η πόλη είναι όμορφη, είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να ζήσεις. Η τακτοποίηση στο σπίτι είναι μία διαδικασία αρκετά αγχωτική, αλλά η πόλη είναι υπέροχη. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί, αν και έχω πρόβλημα με την κατανόηση της γλώσσας, αλλά είναι πολύ φιλόξενοι.»


Είναι ένας τεράστιος σύλλογος, πολύ μεγαλύτερος από ό, τι περίμενα. Οι οπαδοί είναι καταπληκτικοί, η ατμόσφαιρα στα παιχνίδια είναι απίστευτη. Ηξερα ότι πέρυσι κέρδισε την Τότεναμ και τους Σάμροκ Ρόβερς. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερο από ό, τι νόμιζα, αν κι ακόμη δεν έχω παίξει εναντίον όλων. Οι κορυφαίοι ελληνικοί σύλλογοι θα μπορούσαν να κρατηθούν στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά σαφώς υπάρχει διαφορά στην ποιότητα».

Επίσης δήλωσε μετανιωμένος που άφησε την Στόουκ για την Πόρτσμουθ: «Δεν έπρεπε να είχα αφήσει την Στόουκ, για να είμαι ειλικρινής, αλλά ήταν μια απόφαση που - τότε - νόμιζα ότι ήταν η καλύτερη. Ομως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά στην Πόρτσμουθ. Ο ιδιοκτήτης είχε κατηγορηθεί για ξέπλυμα χρήματος, ο διευθυντής, Στιβ Κότεριλ, είχε τα χέρια του δεμένα και ήξερα ότι έπρεπε να φύγω. Τότε έψαχνα να βρω γρήγορα ομάδα».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ