2012-09-23 18:26:27
Φωτογραφία για Oι νταβατζήδες ετοιμάζονται για την μητέρα των μαχών! Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...
Συμμαχίες φτιάχνονται, ενώ άλλες συμμαχίες διαλύονται... Οι νταβάδες σε θέση μάχης. Ο πόλεμος θα είναι ανελέητος, όλα τα χτυπήματα επιτρέπονται και οι ισορροπίες αναδιατάσσονται. Πάμε για μοιρασιές δισεκατομμυρίων! Τα MME των νταβατζήδων επίσης πανέτοιμα για τη μητέρα των μαχών! Κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, διαδίκτυο έχουν ήδη αρχίσει όχι απλώς προειδοποιητικές βολές, μα κανονικές κανονιές! Ο αντίπαλος πρέπει να δεχτεί ανεπανόρθωτα πλήγματα, ο φίλος πρέπει να στηριχτεί με πάθος, το grosso colpo να ετοιμαστεί μεθοδικότατα! Αυτές οι μάχες, στα MME των νταβατζήδων, έχουν ήδη τα πρώτα θύματα. Αλλά, αδέρφια, αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο τσουνάμι που θα ακολουθήσει! Εδώ μέχρι συνιδιοκτήτες καναλιών πάνε για διαζύγια!

Η κυβέρνηση Σαμαρά, αφού αυτή θα είναι εκ των πρωταγωνιστών της μοιρασιάς, απολαμβάνει μιας στήριξης απ' τα νταβατζήδικα MME όμοια της οποίας απολάμβανε μόνο το αλήστου μνήμης καθεστώς Σημίτη..
. Όχι, δεν αγάπησαν αίφνης τον Αντώνη νταβατζήδες και δημοσιογραφικά τους τσιράκια, που έως και σχετικό πρόσφατα τον λοιδορούσαν. Όχι ασφαλώς. Τη.,. μοιρασιά αγάπησαν, καθότι, επαναλαμβάνω, είναι πολλά, πάρα πολλά τα λεφτά, Άρη! Και θα παρέχουν αυτήν τη μεγαλειώδη στήριξη μέχρι να τελειώσει η μοιρασιά ή μέχρι να αρχίσουν να γίνονται τα μεγάλα deals... Τι θα κάμει ο Σαμαράς μέσα σε αυτόν τον ορυμαγδό (οικονομικών) εξελίξεων; Έχει δύο δρόμους. Ή θα υποταχτεί στη μοίρα του, θα απολαύσει τη στήριξη που του παρέχουν, θα «μοιράσει», θα το παίξει διαιτητής και τροχονόμος της διαπλοκής και ύστερα θα πεταχτεί από αυτόν τον διαπλεκόμενο εσμό σαν στυμμένη λεμονόκουπα...,

Όπως στο κοντινό παρελθόν έπαθαν κι άλλοι Ή θα χρησιμοποιήσει την ευκαιρία...

για να αποδιαρθρώσει όλον αυτόν τον συρφετό και να ανοίξει νέους δρόμους, και επιχειρηματικής δράσης και σχέσεων της πολιτικής με τους νταβατζήδες!

Τι είπατε, είναι αιθεροβάμονας Μπορεί. Εγώ μια εκτίμηση κάνω...

Βεβαία, για να δώσεις μια μάχη με τα συμφέροντα, με το νταβατζιστάν , πρέπει να 'χεις και τους κατάλληλους στρατηγούς και στρατιώτες. Και δυστυχώς ο Αντώνης δεν φαίνεται να έχει και πολλούς τέτοιους δίπλα του. Μάλλον έχει ελάχιστους!

Το τοπίο, πάντως, ήδη άρχισε να μυρίζει μπαρούτι. Και προσώρας παρακολουθούμε μόνο τις... προειδοποιητικές βολές. Μόλις αρχίσει για τα καλά η μοιρασιά, θα δείτε τι έχει να γενεί! . . θα πέσουν κορμιά! θα πνιγούμε στις αποκαλύψεις , ένθεν κακείθεν. ‘Ήδη και κανάλια και εφημερίδες έχουν κηρύξει γενική επιστράτευση! Και στρατευμένα blogs και sites! Πάντως, όπως είπαμε, ακόμα η κυβέρνηση απολαμβάνει μεγάλης στήριξης. Κι αυτό φαίνεται ακόμα και σε παραδοσιακά MME, τα οποία τον Καραμανλή, ας πούμε, τον είχαν κρεμασμένο στα μανταλάκια καθημερινά... Τα δε καθεστωτικά κανάλια επιδίδονται σε ανταγωνισμό τρομοκράτησης του λαού, ώστε τα νέα μέτρα να γίνουν αποδεκτά χωρίς αντιδράσεις!

Η άθλια προπαγάνδα τους, οι καθημερινές ασκήσεις παραπληροφόρησης βγάζουν μάτια! Ειδικά το γνωστό κανάλι που θυμίζει τις παλιές, καλές μέρες (του), του πρώτου Μνημονίου, τότε που είχε αναλάβει εργολαβικά την επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού και παρουσίαζε σαν... σωτηρία τον ερχομό της τρόικας... 

Κι όλα αυτά εν μέσω μιας πρωτόγνωρης κρίσης και στον χώρο της δημοσιογραφίας, που έχει οδηγήσει εκατοντάδες συναδέλφους στην ανεργία, πάρα πολλούς άλλους να εργάζονται ή απλήρωτοι ή με μεγάλες μειώσεις μισθών... Αυτά βέβαια δεν αγγίζουν τους λίγους πατρικίους, οι οποίοι αδιάντροπα παίζουν τα παιχνίδια των αφεντικών... 

(από την στήλη του Μάρκου Μουζάκη στο Παρόν της Κυριακής)
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ