2012-09-23 18:02:54
Φωτογραφία για ΝΙΛΣΕΝ : ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
H ομοιογένεια και η χημεία του Ολυμπιακού βγάζουν… μάτι σύμφωνα με τον Αυστραλό, πρώην φόργουορντ των ερυθρόλευκων και νυν της Κίμκι, Ματ Νίλσεν, ο οποίος δηλώνει σίγουρος πως ο Θρύλος θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ματ Νίλσεν στον «Γαύρο»:

Για το ερυθρόλευκο παρελθόν του: «Είμαι απογοητευμένος γιατί οι συχνοί τραυματισμοί με άφησαν εκτός για περίπου μισή σεζόν. Σε καμιά περίπτωση δεν έπαιξα αυτό που μπορούσα και δεν βοήθησα όσο εγώ θα ήθελα τον Ολυμπιακό που παραμένει ένας σύλλογος από τον οποίο έμαθα πολλά και σίγουρα έχω καλές αναμνήσεις».

Για τα συναισθήματά του, βλέποντας τον Ολυμπιακό να σηκώνει την Ευρωλίγκα: «Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος. Τον παρακολουθούσα στην τηλεόραση και ενθουσιάστηκα με το αποτέλεσμα. Ήταν ένα παιχνίδι που καθαρά κέρδισε η ομαδική δουλειά. Ξέρω ότι αρκετός κόσμος άλλαξε κανάλι, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο να το ξαναδεί κάποιος γιατί αποδεικνύει τι μπορεί να καταφέρει η ομαδική δουλειά».


Για την χθεσινή ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό: «Μπορείς να καταλάβεις πολύ εύκολα στο γήπεδο -όταν τους δεις- ότι παίζουν αρκετό καιρό μαζί. Παίζουν γρήγορα και μπορεί ο ένας να καταλάβει τι σκέφτεται ο άλλος. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα παίζουν με αυτοπεποίθηση λόγω της περσινής επιτυχίας, αλλά οποιαδήποτε ομάδα κρατάει τόσους πολλούς παίκτες από έναν βασικό κορμό μπορεί και παίζει καλά .Είναι πολύ σημαντικό για να πετύχει τους στόχους της».

Για την άμυνα του Ολυμπιακού: «Νομίζω θα μπορούσε να παίξει καλύτερη άμυνα αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο φάνηκαν κουρασμένοι αφού δεν είχαν περάσει πολλές ώρες από το φιλικό με την Μπάμπεργκ που είχε γρήγορο ρυθμό. Βάλαμε και το χεράκι μας κι εμείς όμως…»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ