2012-09-23 16:00:14
Φωτογραφία για ΤΟ... ΝΕΟ «Anfield»!
Οριστική φαίνεται να είναι η απόφαση των ιδιοκτητών της Λίβερπουλ για παραμονή της ομάδας στο "Anfield"!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "woop.gr" δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το "Anfield" η Λίβερπουλ και η απόφαση αυτή είναι οριστική από τους ιδιοκτήτες της ομάδας.

Ο Τζον Χένρι θα κάνει και τις σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με την ανακατασκευή του γηπέδου, η οποία αναμένεται να κοστίσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια λίρες.

Το "Fenway Sports Group" βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της επεξεργασίας του συνολικού πρότζεκτ, όπως αναφέρει ο κυριακάτικος Τύπος στο "Νησί" και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές αποφάσεις.

Η χωρητικότητα θα αυξηθεί στις 60.000 θεσεις και οι 7.000 θα είναι για "βαριά πορτοφόλια", ώστε να αυξηθούν και σημαντικά τα έσοδα. Στόχος είναι οι θέσεις των επισήμων να έχουν όλες τις ανέσεις, όπως φυσικά και οι σουίτες.

Με την ανακατασκευή, η διοίκηση εξοικονομεί 400 εκατομμύρια από ενδεχόμενη κατασκευή νέου γηπέδου στο γειτονικό Στάνλεϊ Παρκ, αν και το "Fenway Sports Group" έχει ξοδέψει μέχρι τώρα 40 εκατομμύρια λίρες για τις μακέτες και τις μελέτες.

Για το όνομα δεν έχουν παρθεί ακόμα αποφάσεις, οι οπαδοί αντιδρούν στο να μπει χορηγός, αλλά όλα φαίνεται πως έχουν βρει τον δρόμο τους και θα μπουν στην τελική ευθεία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ