2012-09-23 11:01:08
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ 4Χ4 ΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Στα νικηφόρα αποτελέσματα, προσφέροντας παράλληλα γκολ και θέαμα στους οπαδούς του, θέλει να επιστρέψει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Πανθρακικό (20:30, Novasports 1).

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεχάσουν την ήττα από τη Σάλκε για το Champions League, κάνοντας το «τέσσερα στα τέσσερα» στο πρωτάθλημα απέναντι στους νεοφώτιστους.

Επίσης, οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ έχουν ανάγκη από μία πολύ καλή εμφάνιση, αφού δεν έχουν πετύχει κάτι τέτοιο από την αρχή της σεζόν. Ωστόσο, η ομάδα της Κομοτηνής θα παίξει κλειστά και αυτό μπορεί να δυσκολέψει τους ερυθρόλευκους.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να επαναφέρει τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Παπάζογλου, Κοντρέρας, Μανωλάς και Χολέμπας. Στη μεσαία γραμμή τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα.

Μετά τον τραυματισμό του Φέισα, θα παίξει ο Μοντέστο που ήθελε να ξεκουράσει ο Ζαρντίμ. Μαζί με τον Γάλλο θα είναι ο Ιμπαγάσα και Μασάντο. Από την πλευρά του, ο Φετφατζίδης θεωρείται ότι θα παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Στο δεξί θα είναι ο Αμπντούν και ο Τζιμπούρ στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Σιόβας, Τοροσίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Μανιάτης, Μήτρογλου και Πάντελιτς.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Αβραάμ Παπαδόπουλος και Φέισα, ενώ για λόγους τακτικής ο Τάτος, ο Βλαχοδήμος και ο Ντιόγκο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Google έθεσε βέτο στο FBI
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Google έθεσε βέτο στο FBI
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ