2012-09-23 08:32:31
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ
Στον Eισαγγελέα διαβιβάζεται, με εντολή του Πρωθυπουργού, ο φάκελος με τα στοιχεία πολιτικών προσώπων τα οποία φέρεται να ελέγχονται από το ΣΔΟΕ για παράνομο πλουτισμό, μαζί με πλήρη περιγραφή της κατάστασης.

 Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, ο Πρωθυπουργός ζήτησε επίσης να παράσχει το ΣΔΟΕ στον Eισαγγελέα κάθε δυνατή βοήθεια που θα ζητηθεί για το θέμα αυτό. Σημειώνεται ότι στις 20 Σεπτεμβρίου ο Γιάννης Στουρνάρας απέστειλε έγγραφο στη Βουλή με το οποίο επιβεβαίωνε την ύπαρξη λίστας με πολιτικά πρόσωπα που ελέγχονται από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Σχολιάζοντας την εντολή του πρωθυπουργού να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα ο φάκελος του ΣΔΟΕ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ζητά να πάει και στη Βουλή ο φάκελος των "32".

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών

Από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να μεταβιβαστεί ο φάκελος του ΣΔΟΕ με τα στοιχεία των πολιτικών προσώπων, που φέρονται να ελέγχονται, στον εισαγγελέα, μαζί με πλήρη περιγραφή της κατάστασης.

Ζήτησε, επίσης, να παράσχει το ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα κάθε δυνατή βοήθεια που θα ζητηθεί για το θέμα αυτό.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ