2012-09-22 23:33:40
Φωτογραφία για Τι δώρο πήγε ο Γιώργος Κουρής στον Αντώνη Σαμαρά... και τι του είπε...!!!
Ο πρωθυπουργόςΑντώνης Σαμαράς,καθώς βλέπει να βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του,  ξεκίνησε την σφοδρή σύγκρουση κατά της διαπλοκής. 

Είδε πρώτα τον Δημήτρη Κοντομηνά με τον οποίο συζήτησε καίρια θέματα όπως αν είναι καλό παιδί ο Ματέο της Μενεγάκη και πότε επιστρέφει από τις διακοπές του ο Λαζόπουλος.

Στη συνέχεια στο Μέγαρο Μαξίμου πήγε ο Γιώργης ο Κουρής με την βέσπα του. 

Την αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” που κυκλοφορεί. Ο κεφαλλονίτης ανέβηκε τα σκαλιά του Μεγάρου κρατώντας μια πλαστική σακούλα γεμάτη περαγμόντα από το κτήμα του.

Αμέσως έσπευσε ο “ συνταξιούχος Αργεντίνος  εραστής” Δημήτρης Σταμάτης να ξαλαφρώσει τον Γιώργη τον Κουρή και κουβάλησε αυτός τα περγαμόντα με τα οποία ο Κουρής φίλεψε τον πρωθυπουργό.

-Αντωνάκη να τα δώσεις στη Γεωργία να σου κάμει μια περγαμοντάδα να συνέλθεις. Μια χαρά σε βλέπω, φτου σου ρε μπαγάσα. Πάντως να προσέχεις τσι κακές παρέες που κάνεις, όπως για παράδειγμα τον Δημητράκη τον Κοντομηνά, γαμώ τη βέσπα μου την τρίκυκλη
. Έχεις τα χαιρετίσματα του Νικολάκη του Χατζηνικολάου, είναι με τον γιο μου τον Αντρέα, κονομάνε τα παιδιά, κονομάνε, δεν τα φοοβάμαι. Να πεις σ΄ αυτόν τον Ρουπακιώτη να μου κλείσει όλες τσι υποθέσεις να μην τον πάρει ο διάολος. Η μάλλον άσε, θα πάρω την Τάνια να καθαρίσει. Και πούσαι Αντωνάκη, όσο μοιράζεις σωστά την τράπουλα σε μας τσι νταβατζήδες δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Εσύ δεν είσαι μαλάκας, σαν αυτό τον κουζουλό τον Γιωργάκη που δεν ήξερε να μοιράσει δυο γαιδάρων άχυρο Όση ώρα ο Γιώργης ο Κουρής μιλούσε στον Σαμαρά, ο Σταμάτης, από δίπλα παρακολουθούσε εκστασιασμένος την ευφράδεια λόγου του εκδότη.

Στο τέλος ο Γιώργης ο Κουρής τους ευχαρίστησε και χάθηκε στην Ηρώδου Αττικού με την βέσπα του...

Πηγή: www.kourdistoportocali.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ