2012-09-22 08:39:03
Φωτογραφία για Λεωφορεία συγκοινωνίας Ευρωπαϊκής πόλης
Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους....! Καθρέπτες σφηνωμένοι και κολλημένοι με χαρτί,πλαστικά καπάκια ξεχαρβαλωμένα και σπασμένα... πλαστικά σπασμένα και ικανά να κόψουν χέρια, οροφές διαλυμένες, κουμπιά στάσης κολλημένα με ταινία, λάστιχα στα παράθυρα σκουριασμένα και κομμένα, στην πρώτη βροχή αρχίζουν και στάζουν τα νερά μέσα στο δάπεδο και στα καθίσματα.

Λάστιχα ξεραμένα και με μεγάλα κομμάτια να λείπουν, στην πρώτη βροχή, τα λεωφορεία της Αθήνας είναι κινητές σκοτώστρες.

Λεωφορεία χωρίς αναρτήσεις, με αμορτισέρ και αερόφουσκες που έχουν κάνει εκατοντάδες χιλιόμετρα και πλέον δεν απορροφούν απολύτως τίποτα. Πρόσφατα έγινα αποδέκτης παραπόνων από επιβάτες γιατί το λεωφορείο κοπανάει έτσι !

Ταμπλώ οδηγού χωρίς καν φωτισμό !

Με λίγα λόγια μας παρέχουν τα ερείπια για να εκτελέσουμε συγκοινωνιακό έργο. Να μεταφέρουμε με ασφάλεια εκατοντάδες επιβάτες.


Να μας πει λοιπόν ο ο διευθύνων της Ο.ΣΥ. (πρών ΕΘΕΛ) και οι αρμόδιοι του υπουργείου μεταφορών, που θα πάει αυτό το βιολί;;;;

Για να εμφανίσουν μείωση στις ζημιές θα καταντήσουμε να οδηγάμε στο τέλος λεωφορεία χωρίς ρόδες;;;; Δηλαδη θα φοβόμαστε να βγάλουμε δρομολόγιο μην τυχόν και διαλυθεί το λεωφορείο εν κινήσει;; Όπως το λεωφορείο στην Αργυρούπολη που του έφυγε ο τροχός;!!!!!!! και ευτυχώς που ο συνάδελφος πήγαινε σιγά και δεν είχαμε ατύχημα. Και αμέσως πέσανε τα τηλέφωνα μην τυχόν και μαθευτεί και ρεζιλευτεί η εταιρία!

Ας βγεί λοιπόν κάποιος ''υπεύθυνος'' της εταιρίας να μας ενημερώσει πότε σκέφτονται να παραγγείλουν ανταλλακτικά, ή μήπως γράφουν στα παλιά τους υποδήματα τους επιβάτες και τους οδηγούς;;;;

Αναμένοντας απάντηση..... Οδηγός Ο.ΣΥ.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η F1 στη Σιγκαπουρη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η F1 στη Σιγκαπουρη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ