2012-09-21 23:19:51
Φωτογραφία για Έπιασε ΠΑτΟ στο Μάριμπορ - Ο Παναθηναϊκός διασύρθηκε...ο Φερέιρα εκτέθηκε
Σε "εφιάλτη" μετατράπηκε η πρεμιέρα των ομίλων του Europa League για τον Παναθηναϊκό που γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Μάριμπορ. 

Κάκιστοι σε όλο το ματς οι "πράσινοι" που παραδόθηκαν στους Σλοβένους και από την αρχή η υπόθεση πρόκρισης φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. Ο Φερέιρα δεν δικαιώθηκε σε καμία από τις επιλογές του και έχει να διαχειριστεί την κρίση. Αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Σπυρόπουλος. 

Δείτε το LIVE του αγώνα 

Κατσουράνης: Ποιά πρόκριση; Δεν μπορούμε να κάνουμε τα βασικά Χιερότερα δεν γίνεται. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να δείξει το παραμικρό στο πρώτο του ματς στον όμιλο του Europa League και η κρίση που περνάει η ομάδα είναι δεδομένη. Ο Φερέιρα βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το -7 στο πρωτάθλημα ήρθε και η βαριά ήττα από την Μάριμπορ η οποία δεν είχε πανηγυρίσει άλλη φορά σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η Μάριμπορ μπήκε φουριόζα στο ματς και μέσα σε 8 λεπτά έφτασε τρεις φορές με αξιώσεις στην περιοχή του Καρνέζη. Ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα στη μεσαία του γραμμή και στον επιθετικό τομέα αλλά και στον αμυντικό. Μετά το δεκάλεπτο οι “πράσινοι” ισορρόπησαν χωρίς πάντως να μπορούν να απειλήσουν την εστία του Χαντάνοβιτς, με εξαίρεση το μακρινό σουτ του Κατσουράνη στο 23'. Οι Σλοβένοι δύο λεπτά αργότερα συνεργάστηκαν εξαιρετικά, η άμυνα του Παναθηναϊκού έμεινε ακίνητη και ο Μπέριτς με πλασέ νίκησε τον Καρνέζη. 
newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ