2012-09-21 21:22:46
Φωτογραφία για «Η ευθύνη είναι δική μου»!
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναγνώρισε τις δικές του ευθύνες για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στη ομιλία του στην Παιανία ενώ ξαναέβαλε «χέρι» στους παίκτες!

Απογοητευμένος, «σκασμένος» και χωρίς διάθεση για πολλά-πολλά, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προτίμησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του απόψε στην Παιανία, αφήνοντας στην άκρη την επιλογή της σιωπής, όπως συνήθιζε στο παρελθόν μετά από δύσκολες στιγμές. Για περίπου ένα πεντάλεπτο δεν σταμάτησε να τα «χώνει» στους παίκτες του ενώ αναγνώρισε τις δικές του ευθύνες για την κάκιστη αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα.

«Δεν κάνουμε όσα λέμε στις προπονήσεις. Λες και είστε άλλοι άνθρωποι. Η ευθύνη, φυσικά, είναι δική μου για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, για αυτά που δεν κάνετε σωστά μέσα στο γήπεδο. Φταίω, είμαι ο προπονητής και πρέπει να βρω τι δεν πάει καλά και να το διορθώσω άμεσα» είπε ο Πορτογάλος τεχνικός μεταξύ άλλων και στη συνέχεια... ξεκίνησε τον εξάψαλμο, βάζοντας «χέρι» στους παίκτες του για την νέα τραγική εμφάνιση και ήττα από την Μάριμπορ. «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, όμως, γιατί δεν έχετε πάθος, γιατί κάνετε παίκτες χειρότερους από εσάς να φαίνονται καλύτεροι. Δεν είναι εικόνα αυτή για τον Παναθηναϊκό»!

Aτομικό ο Σο

Στα της προπόνησης, ο Χαμπίμπ Σο δεν προπονήθηκε επειδή ένιωσε βαρύ το πόδι του αλλά αύριο θα μπει κανονικά. Επίσης απόντες ήταν και οι Φουρλάνος, Ταμπάκης που έχουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ..
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ..
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ