2012-09-21 16:50:50
Φωτογραφία για 3o ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Στις 13 και 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για τους προπονητές των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου θα διεξάγει στις 13 και 14 Οκτωβρίου στο Προπονητικό Κέντρο Αγ. Ι. Ρέντη, το 3ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο των Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού με τη συμμετοχή των προπονητών και υπευθύνων των σχολών μας από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο σεμινάριο ο Διευθυντής κύριος Bernd Storck και τα στελέχη της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου θα αναλύσουν και θα παρουσιάσουν στους προπονητές των Σχολών μας, θέματα αξιολόγησης, προπόνησης, εκγύμνασης και τεχνικής κατάρτισης ποδοσφαιριστών ηλικίας 5-15 ετών. Οι θεωρητικές παρουσιάσεις θα γίνουν στην αίθουσα Σεμιναρίων του Ολυμπιακού και οι πρακτικές ασκήσεις θα διεξαχθούν στο γήπεδο.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και σε ζητήματα που αφορούν στην οργάνωση και λειτουργία των Σχολών Ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει ο Ολυμπιακός. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες προπονητές και υπεύθυνοι Σχολών του Δικτύου μας θα πάρουν συγκεκριμένες οδηγίες για την ορθή διατροφή των αθλητών μας. Τέλος, θα ενημερωθούν για τις προσεχείς ενέργειες της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και τις παροχές προς όλες τις Σχολές μας.


Η επιμόρφωση και η παροχή της τεχνογνωσίας μας προς τους συνεργάτες μας συνεχίζεται, αποσκοπώντας στην άρτια εκπαίδευση και στην αξιοποίηση των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο στις Η.Π.Α. και στην Αυστραλία!

Στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν και άλλες επιμορφωτικού χαρακτήρα ενέργειες, με σκοπό την ενημέρωση των προπονητών αλλά και των γονέων των νεαρών αθλητών μας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ