2012-09-21 15:30:03
Φωτογραφία για Ραντεβού Νοτιά με Βιντιάδη
Προς αναβολή πηγαίνει το ταξίδι του Δημήτρη Βιντιάδη στο Λονδίνο, αφού αναμένεται να συναντηθεί εντός της ημέρας με τον Νίκο Νοτιά, ο οποίος την Παρασκευή έφτασε στην Αθήνα.

Αν και στον «Δικέφαλο» περίμεναν τις εξελίξεις από την βρετανική πρωτεύουσα, αυτές τελικά έρχονται από... Ελλάδα μεριά. Ο Δημήτρης Βιντιάδης επρόκειτο να μεταβεί στο Λονδίνο για να συναντηθεί με τον Κιθ Χάρις, αυτό ωστόσο δεν θα συμβεί σήμερα όπως όλα δείχνουν, λόγω της άφιξης του Νοτιά στην χώρα μας.

Μάλιστα εκτός απροόπτου θα υπάρξει και συνάντηση των δύο ανδρών (Βιντιάδη-Νοτιά) εντός της ημέρας, ώστε να συζητήσουν για θέματα της ΑΕΚ, μεταξύ αυτών και το προπονητικό κέντρο, το οποίο έχει εκχωρήσει ο Νοτιάς χωρίς μέχρι στιγμής να έχει εισπράξει ενοίκιο για την χρήση του.

Εξάλλου επιθυμία του Βιντιάδη είναι να βρει κι άλλους «συμπαίκτες», εκτός από τον Χάρις για το «μπάσιμο» στην ΑΕΚ. Έτσι στην συνάντηση που θα έχει με τον Νεοϋρκέζου επιχειρηματία, θα μάθει τις σκέψεις αλλά και τις προθέσεις του και μετά το ταξίδι στο Λονδίνο θα αποφασιστεί όπως φαίνεται το αν θα γίνει επίσημη κρούση για τις μετοχές της ΠΑΕ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ