2012-09-20 20:28:04
Φωτογραφία για Wen: Η Ευρώπη διαθέτει τους πόρους για να ξεπεράσει την κρίση
Η Ευρώπη διαθέτει τους πόρους για να επιλύσει την κρίση χρέους και θα πρέπει να εφαρμόσει πλήρως τα μέτρα για τα οποία έχει δεσμευτεί, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Κίνας.

Πρόσθεσε ταυτόχρονα ότι η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να κάνει περισσότερα για να βοηθήσει καθώς η κρίση τροφοδοτεί την αβεβαιότητα για την παγκόσμια οικονομία.

"Η Ευρώπη είναι στο σωστό δρόμο για την αντιμετώπιση της κρίσης και αυτό που είναι κρίσιμο είναι να εφαρμοστούν τώρα πλήρως όλα τα μέτρα πολιτικής. Οι χώρες που εμπλέκονται θα πρέπει να εφαρμόσουν τις δράσεις για τη δημοσιονομική πολιτική και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και θα πρέπει να θωρακίσουν και να επεκτείνουν τα αποτελέσματα που έχουν πετύχει", δήλωσε ο Wen Jiabao σε ομιλία του σήμερα.

"Η εξέλιξη της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους έχει αυξήσει την αβεβαιότητα στην παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη, ενώ δυσχέραινε την επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ Κίνας και Ε.Ε. ", πρόσθεσε υπογραμμίζοντας ότι "η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να προσφέρει πιο ισχυρή στήριξη στις προσπάθειες που κάνει η Ευρώπη".
capital.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ