2012-09-20 18:58:03
Φωτογραφία για Διαμαρτυρία των ένστολων στην Ηγουμενίτσα
Στην Ηγουμενίτσα, αλλά και αλλού, χάζευε ο κόσμος τους ένστολους, αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες, που φώναζαν στους δρόμους συνθήματα εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης.

Η συμμετοχή ήταν σχετικά μεγάλη, καθώς οι ένστολοι και των τριών κλάδων, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, κυρίως οικονομικά, αλλά και στο χώρο εργασία τους. 

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας Φώτης Μαντζούκης, «οι ένστολοι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, μας έχουν τσαλακώσει και ψυχικά και ηθικά και οικονομικά». Και πρόσθεσε: "Οποιαδήποτε περικοπή στα οικονομικά μας θα σημάνει ακινητοποίηση των ενστόλων και μια ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας. Αν θέλουν να αφήσουν τη χώρα στο έλεος του εγκλήματος, ας επιλέξουν. Απαιτούμε υλοποίηση των υποσχέσεων και των δεσμεύσεων των κυβερνώντων». Ένστολοι ανέφεραν, ότι «οι νέες περικοπές, που μας επιφυλάσσει η κυβέρνηση, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, αφού δεν λαμβάνεται υπόψη η ιδιαίτερη φύση της εργασίας μας και το κατ' ευφημισμό "ειδικό μισθολόγιο" μας".
katoci.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ