2012-09-20 14:05:19
Φωτογραφία για Τραυμάτισαν και λήστεψαν υπήκοους Πακιστάν
Μια περίεργη υπόθεση Ελλήνων που παρίσταναν ότι είναι μέλη της «Χρυσής Αυγής» και λήστεψαν Πακιστανούς, απασχόλησε δικαστήριο της Λάρισας.

Όπως προέκυψε, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας δύο υπήκοοι Πακιστάν, δέχθηκαν επίθεση από δυο νεαρούς Έλληνες που φορούσαν μπλούζες της «Χ.Α», οι οποίοι τους λήστεψαν αφαιρώντας χρηματικό ποσό κα ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ τραυμάτισαν και τον έναν στο χέρι.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες φορούσαν μεν τις μπλούζες, αλλά δεν είχαν σχέση με το συγκεκριμένο κόμμα. Οι δύο αλλοδαποί, ενημέρωσαν την αστυνομία για το περιστατικό συνέλαβε τους Έλληνες που οδηγηθήκαν στον εισαγγελέα, αλλά συνελήφθησαν και οι αλλοδαποί μετά από μήνυση των δύο Ελλήνων για ψευδή καταμήνυση. Τελικά, ο εισαγγελέας διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο

Πακιστανοί, οι οποίοι κατά τους υποστηρικτές τους, που έσπευσαν να βρεθούν στο πλευρό τους, προερχόμενοι από την Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Λάρισα και τον ΣΥΡΙΖΑ, διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Οι δύο Έλληνες, παραπέμφθηκαν με κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος (ληστεία) στον ανακριτή, ενώ διατάχτηκε η κράτησή τους.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ