2012-09-20 12:47:08
Φωτογραφία για Μετ' εμποδίων οι μετακινήσεις στο Λεκανοπέδιο Αττικής
Μετ' εμποδίων γίνονται από νωρίς σήμερα το πρωί οι μετακινήσεις στο Λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, λόγω της 24ωρης απεργίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ, διαμαρτυρόμενοι για τις επικείμενες μισθολογικές περικοπές και την αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων. Κυκλοφοριακό μπλακ άουτ επικρατεί σε Λεωφόρο Μεσογείων, Λ. Κηφισίας, Κατεχάκη, Αλεξάνδρας, Λ. Συγγρού, αλλά και στις πλέον πολυσύχναστες οδούς του κέντρου της Αθήνας, όπως οι Β. Κωνταντίνου, Πανεπιστημίου, Λ. Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας.

Τα οχήματα σχηματίζουν ουρές, με τον εκνευρισμό των οδηγών να είναι έντονος.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς θα συγκεντρωθούν στις 11.00 το πρωί στο Σύνταγμα. Την ίδια ώρα, πορεία προς το Υπουργείο Ανάπτυξης θα πραγματοποιήσουν οι μεταλλεργάτες.

Σε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς, στη Λεωφόρο Μεσογείων, έχει προχωρήσει το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου.

Οι συγκεντρωμένοι μοιράζουν φυλλάδια στους οδηγούς με τα αιτήματά τους, αντιδρώντας στο κλείσιμο και στην κατάργηση νοσοκομείων και στην περικοπή των κοινωνικών παροχών.

Δελτίο κυκλοφορίας από την Τροχαία
TreloKouneli
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ