2012-09-20 07:47:04
Φωτογραφία για Με μαύρα περιβραχιόνια η Γιουνάιτεντ
Με μαύρα περιβραχιόνια εμφανίστηκαν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για τον αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ για το Τσάμπιονς Λιγκ και όπως έκανε γνωστό η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» αυτή η κίνηση έγινε ως ένδειξη πένθους για τον χαμό των Φιόνα Μπόουν και Νίκολα Χιουζ.

Μιλάμε για δύο αστυνομικίνες ηλικίας 32 και 23 ετών, που έπεσαν θύματα δολοφονικής επίθεσης, όταν πήγαν να ερευνήσουν για μία διάρρηξης στην περιοχή του Χάτερσλεϊ του Μάντσεστερ. Πρόκειται για υπόθεση που έχει συγκλονίζει όλη τη Μ. Βρετανία Όπως ανέφερε η αστυνομία, λίγη ώρα μετά την επίθεση παραδόθηκε στον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ο 29άχρονος φυγάς, Ντέιλ Κρίγκαν.

«Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι από τον τραγικό χαμό δύο νεαρών αστυνομικίνων που προστάτευαν την κοινωνία μας. Η Φιόνα και η Νίκολα ήταν υψηλά διακεκριμένα μέλη της αστυνομίας του Μάντσεστερ. Οι σκέψεις και οι ευχές μας είναι τώρα με τις οικογένειες και τα φιλικά τους πρόσωπα σε αυτή την πραγματικά στενάχωρη στιγμή», δήλωσε σχετικά και ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ