2012-09-20 00:58:04
Φωτογραφία για Χρυσοχοΐδης: Να αντιμετωπιστεί άμεσα η Χρυσή Αυγή
Στήριξη στον Νίκο Δένδια για τις κινήσεις του απέναντι στη Χρυσή Αυγή παρείχε ο πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξεως Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Το φαινόμενο πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα πριν θρηνήσουμε θύματα» σημείωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης, προσθέτοντας ότι θεωρεί προσωπικά φρικαλέο το «να δίνεις αίμα ή τρόφιμα μόνο σε Έλληνα όταν κάποιος αλλοδαπός μπορεί επίσης να έχει ανάγκη». Ωστόσο, πρόσθεσε, αυτό είναι δικαίωμα του καθενός και είναι διαφορετικό από το «να χτυπάς, να σκοτώνεις, να τραυματίζεις ανήμπορους και γενικά να κάνεις κακό στη χώρα».

Ειδικότερα, για το ζήτημα με τη Χρυσή Αυγή και τους πάγκους των μικροπωλητών στηλίτευσε την συμπεριφορά των μελών του κόμματος, υποστηρίζοντας ότι αναποδογυρίζουν πάγκους και ελέγχουν δήθεν για παρεμπόριο αλλά «δεν χτυπούν ούτε ψάχνουν τον Έλληνα χονδρέμπορο που εισάγει παράνομα τα προϊόντα και βάζει μετά τους φουκαράδες να τα πωλούν στους πάγκους».

Όσον αφορά τα μέτρα και την ψήφιση τους στη Βουλή, ο κ. Χρυσοχοΐδης εκτιμά ότι δε θα χρειαστεί να τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας: «Εκτιμώ ότι θα κινηθούμε όλοι συντεταγμένα. Δε θα χρειαστεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας. Έχουμε όλοι κατανοήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα και τα μεγάλα διλήμματα και διακυβεύματα».

Παράλληλα, εκτίμησε ότι πλέον ο ευρωπαϊκός Νότος ισχυροποιεί τη θέση του και πως «η Ευρώπη αλλάζει και μάλιστα γρήγορα» και υποστήριξε ότι «για πρώτη φορά η χώρα έχει συγκεκριμένα αποτελέσματα».
pelop.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ωραίο μου πλυντήριο!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ωραίο μου πλυντήριο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ