2012-09-20 00:34:03
Φωτογραφία για “Διγνωμίες” στα φαρμακεία της Ξάνθης – χορηγούν με πίστωση φαρμακοποιοί
Την απόφαση να μη συμμορφωθούν με την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ξάνθης φαίνεται πως λαμβάνουν όλο και περισσότεροι φαρμακοποιοί της Π.Ε. Ξάνθης, οι οποίοι χορηγούν φάρμακα επί πιστώσει.

Όπως είναι γνωστό και υπό κλίμα εντόνων αντιδράσεων ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ξάνθης αποφάσισε το απόγευμα της Δευτέρας να συνεχίσει την απεργία του, μη χορηγώντας φάρμακα επί πιστώσει στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Απόφαση ωστόσο η οποία στην πράξη δεν τηρήθηκε, καθώς οι φαρμακοποιοί δεν πειθάρχησαν και πλέον οι σχέσεις των μελών του Δ.Σ. φαίνεται πως βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί.

Ήδη έχουν κατατεθεί μαζικές παραιτήσεις στον Φαρμακευτικό Σύλλογο από φαρμακοποιούς που αντιδρούν με τις τελευταίες εξελίξεις και την εμφύλια εσωτερική διαμάχη που έχει ξεσπάσει στον Σύλλογο.

Προς το παρόν το σύνολο των φαρμακείων της Ξάνθης εκτελούν κανονικά τις συνταγές των ασφαλισμένων, βλέποντας πως κάτι ανάλογο πράττουν και τα φαρμακεία των γειτονικών νομών, ενώ αναμένονται εξελίξεις στα διοικητικά του Φαρμακευτικού Συλλόγου.

thrakitoday.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ