2012-09-20 00:09:53
Φωτογραφία για Group H:Τυχερή νίκη της Γιουνάιντετ,διπλό της Κλουζ
Με γκολ του Κάρικ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 την Γαλατάσαράι, η οποία είχε 3 δοκάρια στο "Ολντ Τράφορντ". Η Κλουζ πήρε "διπλό" με 2-0 από την Μπράγκα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γαλατάσαράι 1-0

Σκόρερ: 7' Κάρικ

Γήπεδο: "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ

Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)

Με το εντυπωσιακό γκολ του Μάικλ Κάρικ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ 7', με τον Άγγλο μέσο να περνά και τον Μουσλέρα πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ είχε κάνει το "ένα-δύο" με τον Φαν Πέρσι και εν συνεχεία με τον Καγκάουα.

Τρία λεπτά αργότερα η Γαλατάσαράι έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία με τον Νορντίν Αμραμπάτ να φεύγει στην αντεπίθεση και το σουτ του να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Ντε Χέα, ενώ δοκάρι είχε και στο 39' ο Χαμίτ Αλτιντόπ!

Η ManUtd κέρδισε πέναλτι με τον Μπουράκ Γιλμάζ να ανατρέπει τον Ραφαέλ, τον Νανί να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Φερνάντο Μουσλέρα να αποκρούει.


Στο 56' ήρθε το 3ο δοκάρι για την Γαλατάσαράι στην αναμέτρηση, με τον Σελτσούκ Ινάν αυτήν την φορά να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι του Ντε Χέα.

MANUTD: Λίντεγκααρντ, Ραφαέλ, Βίντιτς, Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Σκόουλς, Καγκάουα, Βαλένσια, Νανί, Φαν Πέρσι.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Νουνκό, Σεμίχ Καγιά, Χακάν Μπαλτά, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Χαμίτ Αλτιντόπ, Αμραμπάτ, Ουμούτ Μπουλούτ, Μπουράκ Γιλμάζ.

Μπράγκα - Κλουζ 0-2

Σκόρερ: 19' και 34' Ραφαέλ Μπάστος

Γήπεδο: "Estádio Municipal", Μπράγκα

Διαιτητής: Πέτερ Ράσμουσεν (Δανία)

Από εκτέλεση κόρνερ της Μπράγκα η Κλουζ έφυγε στην αντεπίθεση από δεξιά με τον Σουγκού, την κατάλληλη στιγμή αυτός τροφοδότησε τον Ραφαέλ Μπάστος και στο τετ-α-τετ νίκησε τον Μπέτο, ανοίγοντας το σκορ για τους Ρουμάνους στο 19'.

Ο Ραφαέλ Μπάστος μάλιστα έχει αποκτηθεί από την Μπράγκα το 2010 και έτσι σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του, ενώ δίπλα του περίμενε ο Καπετάνος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά... δεν χρειάστηκε.

Στο 34' ήρθε και το δεύτερο γκολ του Ραφαέλ Μπάστος, με τον Βραζιλιάνο αυτήν την φορά να σκοράρει μετά από εντυπωσιακή ενέργεια, καθώς απέφυγε (και με κάποιες κόντρες) αρκετούς αμυντικούς μέσα στην περιοχή πριν σουτάρει για 0-2.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Μπέτο, Λεάντρο Σαλίνο, Κοέλιο, Πάουλο Βινίσιους, Ισμαΐλι, Κουστόντιο, Ούγκο Βιάνα, Ρούμπεν Μικαέλ, Αλάν, Μοσορό, Έντερ.

ΚΛΟΥΖ: Μάριο Φελγκέιρας, Ίβο Πίντο, Ρικάρντο Καντού, Ράντα, Καμόρα, Μουρεσάν, Λουίς Αλμπέρτο, Σέπσι, Ραφαέλ Μπάστος, Σουγκού, Καπετάνος.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θα πωληθεί το 29% του ΟΠΑΠ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θα πωληθεί το 29% του ΟΠΑΠ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ