2012-09-20 00:03:37
Φωτογραφία για Πως να κάνετε update στην iOS 6 σε iPhone,iPad,iPod Touch [οδηγός]
Η iOS 6 ανακοινώθηκε νωρίτερα από την Apple και έτσι οποιοσδήποτε είναι κάτοχος iPhone (4/4s/3gs),iPad (2/3),iPod Touch 4gen μπορεί να αναβαθμίσει είτε μέσω iTunes ή OTA την συσκευή του και να επωφεληθεί από τις δυνατότητες του... iOS 6.Τα βήματα για να αναβαθμιστεί κανείς επιτυχώς στην iOS 6 σίγουρα είναι απλά και ίσως άξια λόγου,ωστόσο αν κάποιος πριν το update έχει την συσκευή του jailbreak στο iOS 5.1.1,τότε θα πρέπει να προσέξει,για να διασφαλίσει ότι θα μπορεί μελλοντικά να επιστρέψει(downgrade) πάλι στο iOS 5.1.1 αν επιθυμεί,αφού στο iOS 6 δεν υπάρχει διαθέσιμο ακόμα αξιόπιστο jailbreak.Γι'αυτό το λόγο δείτε τον οδηγό που ακολουθεί.

Πριν προχωρήσετε:

Αν η συσκευή σας είναι κλειδωμένη και χρειάζεται unlock,τότε μην αναβαθμίσετε στο iOS 6

Δεν υπάρχει untethered jailbreak στο iOS 6,μόνο tethered και όχι σε όλες τις συσκευές.Οπότε αν θέλετε να κρατήσετε το jailbreak και να μην το χάσετε,μην αναβαθμίσετε.Βήμα 1: Πριν από όλα,κάντε backup το iPhone σας είτε μέσω του iTunes είτε μέσω του iCloud.


Βήμα 2: Αν προηγουμένως είστε στην iOS 5.1.1 με jailbreak,θα πρέπει πριν αναβαθμίσετε, να σώσετε τα SHSH blobs πριν η Apple σταματήσει να τα υπογράφει για το iOS 5.1.1 firmware.Για να το κάνετε αυτό ακολουθήστε τον οδηγό εδώ,αλλιώς μέσω της τελευταίας έκδοσης του RedSnow (στα Extras).

Βήμα 3: Κατεβάστε την έκδοση 10.7 του iTunes από εδώ ή μέσω του προγράμματος με update.

Βήμα 4: Αν δεν είστε jailbreak πριν,τότε ή OTA (over the air) αναβάθμιση είναι η καλύτερη επιλογή σας (Settings > General > Software Update).Αν είστε jailbreak τότε καλύτερα μέσω iTunes.

Βήμα 5: Για να κάνετε μια καθαρή εγκατάσταση του iOS 6 αν δεν έχετε jailbreak, κατεβάστε την κατάλληλη έκδοση για την συσκευή σας και περάστε την χειροκίνητα μέσα από από το iTunes με Shift+Restore.

Βήμα 6: Αυτό ήταν,η συσκευή σας τρέχει το iOS 6.

itechgreek.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ