2012-09-19 20:08:03
Φωτογραφία για Σύνθημα αντεπίθεσης από τον Τζεμπούρ:«Πάμε Ολυμπιακέ!»
Το βλέμμα στην επόμενη ημέρα έχουν στον Ολυμπιακό μετά τον αγώνα με τη Σάλκε. 

Γνωρίζουν όλοι ότι πρόκειται για μαραθώνιο και όχι για αγώνα ταχύτητας. Στου Ρέντη θα μελετήσουν το παιχνίδι με τους Γερμανούς, προκειμένου να δουν τα λάθη και να τα διορθώσουν.Η γεύση της ήττας είναι πικρή, όμως πρέπει όλοι να κοιτάξουν μπροστά.

Το σύνθημα έδωσε ο Τζεμπούρ, που γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Απογοητευμένος που χάσαμε στην πρώτη μας εμφάνιση στο Champions League, όμως μην σκύβουμε το κεφάλι, πρέπει να αντιδράσουμε. Πάμε Ολυμπιακέ!".

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς από την πλευρά του επισήμανε, μιλώντας στον Novasport FM: «Περίμενα περισσότερα στο τέλος και επιπλέον πίεση. Όμως δεν κατάφερε να το κάνει ο Ολυμπιακός. Από όσα ματς έχω δει του Ολυμπιακού φέτος καταλαβαίνω πως η ομάδα ψάχνεται και ο Ζαρντίμ δεν έχει καταλήξει ακόμη στα πρόσωπα. Ίσως λείπει η ταυτότητα από την ομάδα
. Είναι εύκολο να ρίξεις μετά το παιχνίδι τις ευθύνες στον προπονητή. Εάν νικούσε ο Ολυμπιακός 2-1 με τέτοια απόδοση δεν θα μίλαγε κανείς. Ο Ζαρντίμ ψάχνει τη χημεία της ομάδας. Έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο, ενώ έχασε τα δύο στόπερ που είχε πέρυσι με τον Μέλμπεργκ που έφυγε και τον τραυματισμό που είχε ο Αβραάμ. Δεν λέω πως δεν είναι καλοί παίκτες οι αντικαταστάτες τους, όμως είναι δύσκολο όταν αλλάζει το δίδυμο της άμυνας».

Και προσέθεσε: «Δεν χάθηκαν τα πάντα από ένα παιχνίδι. Το καλύτερο είναι ξεκινάς με νίκη, όμως δεν χάθηκε ο κόσμος. Τουλάχιστον να προσπαθήσει να εξασφαλίσει την τρίτη θέση και από εκεί και πέρα νομίζω πως μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Υπάρχουν ομάδες με καλά ονόματα, όμως όλοι έχουν τη δυνατότητα και να νικήσουν σε κάποια ματς και να αλλάξουν τις ισορροπίες».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Αντώνης Νικοπολίδης: «Τώρα θα πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά του. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν πως και πέρυσι το ίδιο είχε γίνει, αλλά πάλεψαν και παραλίγο να περάσουν στην επόμενη φάση. Το κακό για τον Ολυμπιακό είναι πως δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα ώστε να δει τις αδυναμίες του και να διορθώσει τα λάθη που βρίσκει. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να γίνει οδηγός για τη συνέχεια. Στην Ευρώπη κάθε βαθμός είναι σημαντικός αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί. Θα πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή και να κρίνουμε την ομάδα μετά από λίγο καιρό». 
protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ