2012-09-19 13:33:47
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον
Ο ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου και ο Γιώργος Δέδας όπως και οι συμπαίκτες του απολαμβάνουν το ρεπό τους σήμερα. Μιλώντας στο αθλητικό Metropolis ο καλαθοσφαιριστής του Δικεφάλου μίλησε αρχικά για την χθεσινή επικράτηση επί της Ελευσίνας: "Αυτά που κάνουμε στην προπόνηση βγαίνουν και στο γήπεδο και αυτό είναι σημαντικό. Είναι νωρίς φυσικά αλλά είναι σημαντικό ότι έχουμε μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις μας. Πιστεύω ότι η ομάδα θα παίξει διαφορετικά από ότι πέρσι. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί εκτός και εντός έδρας. Συμμετέχουν νέα παιδιά και δεν ρίχνουν το επίπεδο της προπόνησης. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ποιότητα και ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον"

Για την επιστροφή του Λάζαρου: "Είναι μεγάλο πράγμα η επιστροφή στην ομάδα. Είναι άριστος συμπαίκτης και πολύτιμο εργαλείο για την ομάδα μας και χαίρομαι που θα συνεργαστώ για 3η φορά μαζί του"

Για την προσπάθεια στα διαρκείας: "Η ιστορία του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη. Αυτό αποτυπώνεται και στην καμπάνια για τα διαρκείας όπου προσωπικότητες έστειλαν το μήνυμα στον κόσμο"
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ