2012-09-19 12:47:47
Φωτογραφία για Δύσκολες ώρες για τη σύζυγο γνωστού τραγουδιστή
Από μέρα σε μέρα πρόκειται να έρθει στον κόσμο ο γιος γνωστού τραγουδιστή, με τον οσονούπω πατέρα να εξομολογείται μπροστά στην κάμερα τις δύσκολες ώρες που έζησε η σύζυγός του, Στέλλα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ο λόγος για το Νεκτάριο Σφυράκη, ο οποίος μίλησε στη Μεσημεριανή Μελέτη για το δύσκολο «ταξίδι» που είχαν και ήταν γεμάτο άγχος και αγωνία.

«Έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Σε μια εβδομάδα, δέκα μέρες, με τη βοήθεια του Θεού θα κρατάμε τον γιο μας στα χέρια μας», είπε η σύζυγος του τραγουδιστή και συνέχισε: «Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη από την αρχή μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Εγώ ανησύχησα πάρα πολύ, φοβήθηκα πολλές φορές αν θα φτάσω μέχρι το τέλος. Ο Νεκτάριος πάλι ήταν αισιόδοξος και ο γιατρός μου πάλι σίγουρος ότι θα φτάσουμε στο τέλος. Υπήρξαν φορές που φοβήθηκα ότι θα τον έχανα. Πάνω που τον ένιωσα, ότι θα τον έχανα. Δόξα τω Θεώ όμως όλα πήγαν καλά και με βοήθησε πάρα πολύ σ' αυτό και ο Νεκτάριος».


Ο Σφυράκης πάλι εξομολογήθηκε ότι και γι' αυτόν ήταν αρκετά δύσκολα, αλλά προσπαθούσε να στηρίξει τη σύζυγό του και να μην τη στεναχωρεί. «Η πιο δύσκολη στιγμή για μένα ήταν όταν περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο για να μάθω ότι όντως η Στέλλα είναι έγκυος», είπε.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 13 χρόνια και γνωρίστηκαν στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδούσε ο Νεκτάριος.

Από μέρα σε μέρα πρόκειται να έρθει στον κόσμο ο γιος γνωστού τραγουδιστή, με τον οσονούπω πατέρα να εξομολογείται μπροστά στην κάμερα...
24wro
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επενδύσεις απο τις ΗΠΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επενδύσεις απο τις ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ