2012-09-19 12:09:02
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΛΚΕ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Ο γερμανικός Τύπος στέκεται στην κακή παράδοση των γερμανικών ομάδων στην έδρα του Ολυμπιακού που... "έσπασε", ενώ από το διεθνή Τύπο γίνεται αναφορά στο κακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού.

Η Σάλκε κατάφερε να «σπάσει» την παράδοση των γερμανικών ομάδων στην έδρα του Ολυμπιακού και στο στοιχείο αυτό στέκονται οι Γερμανοί, όπως φυσικά και στην πειστική εμφάνιση των «Royal Blues», οι οποίοι, σύμφωνα με τους συμπατριώτες τους, άξιζαν κι άλλο γκολ.

Το Spiegel στέκεται στην παράδοση: «Αυτό δεν έχει συμβεί εδώ και 30 χρόνια. Η Σάλκε έγινε η πρώτη γερμανική ομάδα που κερδίζει στον Πειραιά από το 1982 και έτσι κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ»

To γερμανικό Kicker έγραψε: «Θρίαμβος της Σάλκε, oι Royal Blues κέρδισαν άξια στο καζάνι του Πειραιά. Η ομάδα του Στέφενς ήταν πολύ δυνατή αμυντικά, απέναντι στον υπερβολικά επιπόλαιο στην επίθεση Ολυμπιακό.» .

Η Die Welt τόνισε: «Ουάου, τι ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σάλκε κέρδισε με 2-1 στον Πειραιά».

Η Ruhrnachrichten ανέφερε: «Τρεις πόντοι στην Ελλάδα, τέλος στην κακή παράδοση της Σάλκε σε πρεμιέρες και των γερμανικών ομάδων στην έδρα του Ολυμπιακού. Μεγάλη εμφάνιση από τους παίκτες του Στέφενς, άξιζαν κι άλλο γκολ».

Η Derwesten έγραψε: «Η Σάλκε, που έπαιξε με τον Ολυμπιακό, τους δυσάρεστους Έλληνες που έκαναν την έκπληξη την προηγούμενη σεζόν με την Ντόρτμουντ, παρά την πίεση του κοινού, έσπασε την παράδοση κερδίζοντας με πειστική εμφάνιση 2-1. Ένα σημαντικό πρώτο βήμα για τους 16».

Το Stern.de τονίζει: «Επιτυχημένο ξεκίνημα για τους γερμανικούς συλλόγους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε δύσκολα, αλλά άξια τον Άγιαξ. Η Σάλκε κατάφερε την εκτός έδρας νίκη με τον Ολυμπιακό».

«Πρώτη επιτυχία στο εναρκτήριο παιχνίδι για τη Σάλκε, που τελείωσε μια μαύρη παράδοση στο Τσάμπιονς Λιγκ», υποστηρίζει η donaukurier.de.

Η αγγλική Guardian γράφει: «Τα γκολ του Μπενεντίκτ Χεβέντες και του Κλαας Γιαν Χούντελααρ έδωσαν στη Σάλκε την νίκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού, στο ξεκίνημα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ».

Από την πλευρά του, το Goal.com τονίζει: «Η γερμανική ομάδα έδειξε την ευρωπαϊκή της πλευρά, κερδίζοντας τους αντιπάλους τους και στέκεται σε καλή θέση για τη συνέχεια της περιπέτειας της φάσης των ομίλων».

Χούντελααρ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει αυτό που χρειαζόταν για να τιμωρήσει τη γερμανική ομάδα για την απώλεια», έγραψε το BBC.

To ισπανικό medio tiempo τονίζει: «Η γερμανική Σάλκε ξεκίνησε με το δεξί το ταξίδι της στο Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό στην έδρα του με 1-2, σε ένα κλειστό ματς, με λίγες ευκαιρίες από τις δύο πλευρές».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ