2012-09-19 09:30:07
Φωτογραφία για Ντόπες Φερέιρα εν όψει Μάριμπορ
Το ματς με τη Μάριμπορ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League σκέφτονται στον Παναθηναϊκό και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην ψυχολογία των παικτών του.

Στην προπόνηση της Τρίτης παρακολούθησε με τους «πράσινους» βίντεο με στιγμιότυπα από τα παιχνίδια με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου η Μάριμπορ έχασε 1-0 μέσα στην έδρα της, αλλά και από το 5-1 κόντρα στην Αλουμίν για το πρωτάθλημα.

«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που στηρίζεται κυρίως στο σύνολο και όχι στις μονάδες. Δεν έχει παίκτες που κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Μπορούμε να τους νικήσουμε, είναι στο χέρι μας, αρκεί να παίξουμε σαν Παναθηναϊκός και όχι όπως παίζουμε στα τελευταία παιχνίδια. Είναι το πρώτο παιχνίδι με το οποίο επιστρέφουμε στους ομίλους μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και πρέπει η πρώτη εντύπωση να είναι καλή. Το πρώτο παιχνίδι πάντα κρύβει δυσκολίες. Ο αντίπαλός μας με τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου θα προσπαθήσει να πάρει κάτι θετικό, αλλά δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε. Πρέπει να νικήσουμε και να αρχίσουμε θετικά αυτή την προσπάθεια στους ομίλους», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.


Για να συνεχίσει: «Οι ακραίοι τους χαφ είναι και οι πιο επικίνδυνοι παίκτες. Παίζουν και στα δύο άκρα και οι δύο συνήθως με ανάποδο πόδι. Ο ένας είναι ο αρχηγός τους, ο Ταβάρες και στο 4-4-2 μπορεί να παίξει και κοντά στο φορ. Φέτος στα περισσότερα παιχνίδια έχουν παίξει 4-3-3, αλλά υπάρχει περίπτωση να παίξουν και 4-4-2 με ρόμβο. Ο Ιμπραΐμι είναι ικανός ντριμπλέρ, πολύ καλός στο "ένας εναντίον ενός" και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ