2012-09-19 01:26:14
Φωτογραφία για ΧΟΥΝΤΕΛΑΑΡ : ΘΑ ΦΑΜΕ ΓΥΡΟ ΑΠΟΨΕ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!
Έτοιμος να αποδεχτεί το κέρασμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου ο Χούντελααρ, ο οποίος πάντως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα στο «Γ.Καραϊσκάκης». Τόνισε όμως ότι δεν φοβήθηκε σε καμία στιγμή το ματς με τους ερυθρόλευκους.

Ο επιθετικός της Σάλκε ανέφερε αρχικά: «Ελέγχαμε όλο το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ αν έμπαιναν όλες οι ευκαιρίες, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τελικά τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για το χαμένο πέναλτι τόνισε: «Δεν φοβήθηκα στη συνέχεια ότι μπορεί να μας ισοφαρίσουν. Θα ήθελα να είχε μπει το γκολ στο πέναλτι, ωστόσο συνεχίσαμε να ελέγχουμε το παιχνίδι και μετά από αυτό. Ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες ευκαιρίες στη συνέχεια, αλλά μέχρις εκεί».

Για την ατμόσφαιρα στο Φαληρικό γήπεδο, πρόσθεσε: «Ήταν τέλεια η ατμόσφαιρα, μου άρεσε πολύ. Επίσης χάρηκα που είδα τους ιδιαίτερα φανατικούς οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά με χαροποίησε και το γεγονός ότι είχαν έρθει και οι δικοί μας οπαδοί».

Τέλος, σχετικά με την υπόσχεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου πως αν κερδίσουν θα τους κεράσει όλους γύρο, δήλωσε έτοιμος γευτεί την ελληνική σπεσιαλιτέ: «Νομίζω θα φάμε γύρο απόψε το βράδυ! Το κρέας άλλωστε αρέσει σε όλους...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ