2012-09-18 22:57:08
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ενημέρωση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους.

Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι λόγω εργασιών αναβάθμισης του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων διαρκείας το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 19/09/2012. Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί από την Πέμπτη 20/09/2012 και καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) στο Τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας, από τις 10:00 έως 17:00, στο Γήπεδο Καραϊσκάκη (Είσοδος VIP).

Σε περίπτωση που φίλαθλος επιθυμεί την παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας άλλου κατόχου, θα πρέπει να προσκομίσει φωτοτυπία ταυτότητας του κατόχου του εισιτηρίου διαρκείας που θέλει να παραλάβει, ή επικυρωμένη από Δημόσια Αρχή εξουσιοδότηση.

Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει αγορά με την χρήση πιστωτικής κάρτας και δεν έχουν υπογράψει την αντίστοιχη απόδειξη, θα πρέπει να υπογράψουν το σχετικό παραστατικό, με την προσέλευση τους για την παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας.

Σε περίπτωση που φίλαθλος επιθυμεί την παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας φίλου του που χρησιμοποίησε πιστωτική κάρτα χωρίς να υπογράψει σχετικό παραστατικό, θα πρέπει να προσκομίσει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σχετική εξουσιοδότηση επικυρωμένη από Δημόσια Αρχή, διαφορετικά η παραλαβή δεν θα είναι εφικτή.

Τηλ. πληροφοριών: 210-4800920

Π.Α.Ε. Ολυμπιακός

Διεύθυνση Διαχείρισης Εισιτηρίων
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ