2012-09-18 11:22:08
Φωτογραφία για Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : ΧΡΩΣΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση της Σάλκε με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι το παιχνίδι είναι ξεχωριστό για αυτόν, αλλά... μέχρι το σφύριγμα της σέντρας!

Ο Έλληνας αμυντικός αποτελεί το πρόσωπο της βραδιάς, αφού επιστρέφει στο "Γ. Καραϊσκάκης", ως αντίπαλος της ομάδας στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Με συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Σάλκε αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα στη χώρα και ξεκαθάρισε ότι όταν αρχίσει το ματς, το μυαλό του θα είναι 100% στην ομάδα του.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για αυτόν: «Προφανώς δεν είναι ένα παιχνίδι σαν τα άλλα. Με τον Ολυμπιακό ξεκίνησα την καριέρα μου και παίζουν πολλοί φίλοι μου εκεί. Χρωστάω πολλά στο σύλλογο. Αλλά όταν αρχίζει το παιχνίδι, δεν έχει σημασία ποιος είναι αντίπαλος. Για μένα τότε θα μετράει μόνο η επιτυχία της Σάλκε».


Για το αν ο Στέφενς του ζήτησε βοήθεια από την εμπειρία του στον Ολυμπιακό: «Είμαι σίγουρος ότι το τεχνικό μας επιτελείο θα μας έχει προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο για το παιχνίδι. Δουλειά μου είναι να βοηθάω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα δώσω το 100%.»

Για την ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκης»: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι πολύ παρορμητικοί και υποστηρίζουν την ομάδα τους με κάθε τρόπο. Αλλά παίζουμε κάθε βδομάδα με διπλάσιους θεατές στο Veltins Arena και οι οπαδοί μας πάντα δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Έτσι θα είμαστε προετοιμασμένοι».

Για τα 39 πρωταθλήματα του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι η απόλυτα κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Οι 39 τίτλοι τα λένε όλα. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι άλλο για αυτό το σύλλογο. Αλλά είμαστε επίσης δυνατοί και δεν πρέπει να το κρύβουμε».

Για το τι περιμένει στον τομέα της τακτικής: «Είναι το πρώτο παιχνίδι και οι δύο ομάδες θέλουν να προχωρήσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δουλειά μου είναι να βοηθήσω ώστε να σταθούμε πίσω και να ελαχιστοποιήσουμε τους κινδύνους. Αν βάλουμε και ένα γκολ, θα ήταν καλό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ