2012-09-17 17:49:12
Φωτογραφία για dn : ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΕΪΡΑ, Ο ΖΑΡΝΤΙΜ
Με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθούν όχι μόνο την εθνική ομάδα, λόγω του Φερνάντο Σάντος, αλλά και το εγχώριο πρωτάθλημα εξαιτίας της παρουσίας του Λεονάρντο Ζαρντίμ και του Ζεσουάλντο Φερέιρα στους πάγκους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αντίστοιχα οι Πορτογάλοι.

Οι 7 βαθμοί που βρίσκονται μπροστά οι ερυθρόλευκοι δείχνουν ότι ωφελημένος της σύγκρισης ανάμεσα στους δύο προπονητές είναι αυτός τωνμ ερυθρόλευκων.

«Την 3η νίκη του σε ισάριθμα ματς πήρε ο Ολυμπιακός του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος οδηγεί την ομάδα του στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και έχει από κάτω τον Παναθηναϊκό του Ζεσουάλντο Φερέιρα», ανέφερε μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα dn και εξήγησε:

«Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στη βαθμολογία με 9 βαθμών, 7 πόντους περισσότερους από τον Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει μόνο 2 βαθμούς, καθώς του έχουν αφαιρεθεί και άλλοι δύο, λόγω επεισοδίων στο περσινό πρωτάθλημα».

Ανάλογο ήταν το ύφος και στα άλλα πορτογαλικά ΜΜΕ, τα οποία παρακολουθούν την πορεία των συμπατριωτών τους.

Σύγκριση και στην FIFA

Πάντως, εκτός από την Πορτογαλία και στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA υπήρχε σύγκριση των δύο ομάδων και είχε για τίτλο: «Ο Παναθηναϊκός έχασε έδαφος από τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ