2012-09-17 17:34:01
Φωτογραφία για ΒΕΡΜΑΛΕΝ : ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ...
Η Αρσεναλ φιλοξενείται στη Γαλλία από τη Μονπελιέ και ο Τόμας Βερμάλεν δεν θεωρεί εύκολο το ματς, όμως, είναι αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βέλγος αμυντικός των Λονδρέζων θεωρεί άλλο το Τσάμπιονς Λιγκ και άλλο την Πρέμιερ Λιγκ: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι επειδή έρχονται αρκετά δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να παίξουμε εκτός έδρας με τη Μονπελιέ την Τρίτη και μετά έχουμε τη Μάντσεστερ Σίτι, οπότε δεν θα είναι εύκολο. Είναι καλό για την αυτοπεποίθησή μας, είμαστε χαρούμενοι, αλλά την Τρίτη είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα διαφορετικό οπότε αυτό θα είναι τεστ επίσης, ειδικά εκτός έδρας. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι οι πρωταθλητές και δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε το παιχνίδι μας –είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα εκεί. Η ομάδα έχει δυνατούς δεσμούς στα αποδυτήρια και έξω από αυτά επίσης. Είναι ωραίο. Όλοι οι παίκτες, ειδικά αυτοί που ήρθαν, δείχνουν καλοί. Όλοι παίζουν με αυτοπεποίθηση και αυτό είναι καλό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βερμάλεν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ