2012-09-17 17:19:42
Φωτογραφία για Παπαχελάς: Ο Σαμαράς έχει αναδειχθεί σε ηγέτη ευθύνης
Ένα μικρό ύμνο στον Αντώνη Σαμαρά αφιέρωσε χθες ο Αλέξης Παπαχελάς στο κύριο άρθρο του στην Καθημερινή όπου και σχολίασε:

Ο Αντώνης Σαμαράς έχει αναδειχθεί εδώ και μερικούς μήνες σε ηγέτη ευθύνης που δεν ...μασάει τα λόγια του, παίρνει τα ρίσκα του και υποστηρίζει αυτό που θεωρεί καλό για τον τόπο.

Φοβάμαι ότι αυτή η εν λευκώ αποθέωση του Σαμαρά, μόνο και μόνο επειδή έπαψε να ξεστομίζει αντιμνημονιακές μπούρδες, δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ειδικά μέσα από ένα μέσο όπως η Καθημερινή.

Όχι, ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει αναδειχθεί σε ηγέτη ευθύνης. Επαναλαμβάνει με πολύ χαμηλότερη αξιοπιστία όσα ακριβώς έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου και δεν διαθέτει ούτε το μισό ειδικό βάρος του Λουκά Παπαδήμου τον οποίο ο ίδιος "έδιωξε".

Όχι, ο Αντώνης Σαμαράς δεν σταμάτησε να μασάει τα λόγια του. Επιμένει σε μια παλαιολιθική επικοινωνιακή τακτική του τύπου "δεν υπάρχουν Σάββατα" και "με προσωπική εντολή πρωθυπουργού" την οποία κανείς δεν θα εκτιμήσει. 

Όσο για τα περίφημα ρίσκα που παίρνει, θυμίζω ότι η προσωπική ατζέντα του Αντώνη Σαμαρά επιλέχθηκε μόλις από το 19% των πολιτών στις εκλογές του Μαΐου. Δεν παίρνεις και κανένα φοβερό ρίσκο όταν αλλάζεις γνώμες σαν τα πουκάμισα μόνο και μόνο για να επιβιώσεις πολιτικά...
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ