2012-09-17 15:54:04
Φωτογραφία για Έγιναν οι έλεγχοι στην amita τελικά; Αναγνώστρια διερωτάται...
Πέρασε ήδη μια βδομάδα από τη μέρα που ο ΕΦΕΤ απέσυρε τις Amita Motion επειδή βρήκαν μικροοργανισμούς. Στην ανακοίνωση του ΕΦΕΤ αναφερόταν ότι εκτός της απόσυρσης θα γίνει και έλεγχος στα εργοστάσια και εμφιαλωτήρια της εταιρείας, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω ακούσει τίποτα και δεν έχω διαβάσει πουθενά κάτι.

Το χειρότερο που φοβάμαι είναι ότι όπως είχε γίνει και με τις coca cola, έτσι και τώρα, θα το ξεχάσουμε, θα πούμε ένα πολύ ωραίο «έλα μωρέ δεν έπαθε κανείς τίποτα» και μετά από 2 μήνες πάλι ο ΕΦΕΤ θα έρθει και θα πει, α ξέρετε κάτι τελικά βρήκαμε και αυτή την ουσία που είναι βλαβερή και μπορεί να σας κάνει και πρόβλημα και μη τα πίνετε αυτά τα πράματα. Από το Ελληνικό δημόσιο δε περίμενα ποτέ κάτι παραπάνω, όπως επίσης δε περίμενα ότι θα κυνηγήσει μια μεγάλη εταιρεία και θα την επιπλήξει όπως πρέπει για ανευθυνότητα που βάζει σε κίνδυνο (επανειλημμένα) την δημόσια υγεία. Από την coca cola περίμενα μετά από όσα έγιναν την άνοιξη να συμμορφωθεί και να κάνει ελέγχους ποιότητας, ειδικά σε αυτά τα προϊόντα που είναι και καλά υγιεινά και ωφέλιμα για την υγεία, αλλά κι από εκεί απογοήτευση.


Επειδή λοιπόν και από τον ένα και από τον άλλο βλέπω ανευθυνότητα και αδιαφορία, κι επειδή ακόμα και τώρα δεν έχω δει δημοσίευμα για την έρευνα στα εργοστάσια της Coca Cola, δε περιμένω τίποτα από τον ΕΦΕΤ και για να προστατευτώ οποιαδήποτε εταιρεία ακούω να έχει έστω και υποψία απουσίας ελέγχων την απορρίπτω. Δεν με ενδιαφέρει για εμένα αλλά όταν βάζω στο παδί μου να πάρει στο σχολείο μαζί του μια amita θέλω να ξέρω ότι δεν θα πάθει κάτι. Θέλω κάποιος να μου το διασφαλίσει διαφορετικά, δεν θα ξαναπιω ποτέ ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ